,, ,

Astrolog Zeynep Aşcı'dan: 28 Ekim'de Kısmi Ay Tutulması Ülkemizde Önemli Değişimler Yaşatabilir

Astroloji 27.10.2023 - 11:19, Güncelleme: 27.10.2023 - 11:19 5277+ kez okundu.
 

Astrolog Zeynep Aşcı'dan: 28 Ekim'de Kısmi Ay Tutulması Ülkemizde Önemli Değişimler Yaşatabilir

28 Ekim 2023’te Boğa burcunda Kısmi Ay Tutulması yaşanacak. Bu, hayatımızda kadersel ve kalıcı değişimlere işaret ediyor
28 Ekim 2023 Cumartesi günü Boğa burcunda bir Kısmi Ay Tutulması gerçekleşecek. Bu tutulma, hayatımızdaki değişim ve dönüşümlerin kadersel ve kalıcı olacağı yönünde. Astrolog Zeynep Aşcı 28 Ekim'de gerçekleşecek olan Boğa Burcunda Kısmi Ay Tutulması'nun ülkemiz açısından önemli etkileri olabileceğini söyledi. Aşcı, tutulmanın ülkemiz yöneticilerinden birinin önemli bir sağlık sorunu yaşayarak hastaneye kaldırılması, bu sağlık sorununun kanser olması ve iki yıl içinde bir vefat ile sonuçlanması, halk, hukuk, para piyasaları, gıda sektörü gibi sektörlerin olumsuz etkilenmesi, borsa vb yatırımların iflas, çöküş yaşaması, halktan gizlenen anlaşmalar, imzalar, vatanımızın güvenliği ve geleceği gibi konuların tüm halkın gündeminde olması gibi etkileri olabileceğini belirtti. Aşcı, tutulmanın ülkemiz açısından önemli bir dönüm noktası olacağını da sözlerine ekledi. Astrolog Zeynep Aşcı'nın açıklamaları şu şekilde: "28 Ekim 2023 Cumartesi günü Boğa burcunda bir Kısmi Ay Tutulması gerçekleşecek. Bu tutulma, hayatımızdaki değişim ve dönüşümlerin kadersel ve kalıcı olacağı yönünde. Tutulma anının özü, gizli saklı ne varsa önümüze çıkacağı yönünde. Kıskançlık ön planda olabilir ve kıskançlık bağlantılı cinayet haberleri duyabiliriz. Kadınlar üreme organları ile ilgili erkekler de prostat ile ilgili sağlık sorunlarına dikkat etmelerini öneririm. Her iş alanında gizli yetenekler, fikirler keşfedilerek toplumda görünür olacak. Ülkemiz haritası açısından, bu tutulma, ülkemiz yöneticilerinden birinin önemli bir sağlık sorunu yaşayarak hastaneye kaldırılması durumunu işaret ediyor. Bu sağlık sorunu maalesef kanser olarak görünüyor. Hatta bu durum iki yıl içinde bir vefat ile de bitebilir. Bu durumun uzantılı etkisinden yine halk, hukuk, para piyasaları, gıda sektörü vd sektörler zincirleme olarak olumsuz etki alacaklar. Borsa vb yatırımlar iflas, çöküş yaşayabilir. Halktan gizlenen anlaşmalar imzalar olabilir ama bunlar mutlaka duyulacak görünüyor. Tutulma anının yükseleni Yengeç burcu; kişisel alanda ailemiz, ülkemiz açısından vatanımızın güvenliği ve geleceği tüm halkın, hepimizin gündemini oluşturacak. İki yıl bu konular gündemimizde olacak. Özellikle ülkemiz gündemi ve dolayısıyla her birimizin gündemi önemli ölçüde ve kadersel olarak değişecek. Şubat 2024 bu anlamda önemli bir ay olacak." Aşcı, tutulmanın etkilerinin herkesi farklı şekillerde etkileyeceğini ve bu nedenle herkesin kişisel olarak hazırlıklı olması gerektiğini söyledi.
28 Ekim 2023’te Boğa burcunda Kısmi Ay Tutulması yaşanacak. Bu, hayatımızda kadersel ve kalıcı değişimlere işaret ediyor

28 Ekim 2023 Cumartesi günü Boğa burcunda bir Kısmi Ay Tutulması gerçekleşecek. Bu tutulma, hayatımızdaki değişim ve dönüşümlerin kadersel ve kalıcı olacağı yönünde.

Astrolog Zeynep Aşcı 28 Ekim'de gerçekleşecek olan Boğa Burcunda Kısmi Ay Tutulması'nun ülkemiz açısından önemli etkileri olabileceğini söyledi. Aşcı, tutulmanın ülkemiz yöneticilerinden birinin önemli bir sağlık sorunu yaşayarak hastaneye kaldırılması, bu sağlık sorununun kanser olması ve iki yıl içinde bir vefat ile sonuçlanması, halk, hukuk, para piyasaları, gıda sektörü gibi sektörlerin olumsuz etkilenmesi, borsa vb yatırımların iflas, çöküş yaşaması, halktan gizlenen anlaşmalar, imzalar, vatanımızın güvenliği ve geleceği gibi konuların tüm halkın gündeminde olması gibi etkileri olabileceğini belirtti.

Aşcı, tutulmanın ülkemiz açısından önemli bir dönüm noktası olacağını da sözlerine ekledi.

Astrolog Zeynep Aşcı'nın açıklamaları şu şekilde:

"28 Ekim 2023 Cumartesi günü Boğa burcunda bir Kısmi Ay Tutulması gerçekleşecek. Bu tutulma, hayatımızdaki değişim ve dönüşümlerin kadersel ve kalıcı olacağı yönünde.

Tutulma anının özü, gizli saklı ne varsa önümüze çıkacağı yönünde. Kıskançlık ön planda olabilir ve kıskançlık bağlantılı cinayet haberleri duyabiliriz. Kadınlar üreme organları ile ilgili erkekler de prostat ile ilgili sağlık sorunlarına dikkat etmelerini öneririm.

Her iş alanında gizli yetenekler, fikirler keşfedilerek toplumda görünür olacak.

Ülkemiz haritası açısından, bu tutulma, ülkemiz yöneticilerinden birinin önemli bir sağlık sorunu yaşayarak hastaneye kaldırılması durumunu işaret ediyor. Bu sağlık sorunu maalesef kanser olarak görünüyor. Hatta bu durum iki yıl içinde bir vefat ile de bitebilir.

Bu durumun uzantılı etkisinden yine halk, hukuk, para piyasaları, gıda sektörü vd sektörler zincirleme olarak olumsuz etki alacaklar. Borsa vb yatırımlar iflas, çöküş yaşayabilir.

Halktan gizlenen anlaşmalar imzalar olabilir ama bunlar mutlaka duyulacak görünüyor.

Tutulma anının yükseleni Yengeç burcu; kişisel alanda ailemiz, ülkemiz açısından vatanımızın güvenliği ve geleceği tüm halkın, hepimizin gündemini oluşturacak. İki yıl bu konular gündemimizde olacak.

Özellikle ülkemiz gündemi ve dolayısıyla her birimizin gündemi önemli ölçüde ve kadersel olarak değişecek. Şubat 2024 bu anlamda önemli bir ay olacak."

Aşcı, tutulmanın etkilerinin herkesi farklı şekillerde etkileyeceğini ve bu nedenle herkesin kişisel olarak hazırlıklı olması gerektiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.