,, ,

Astrolog Yorumcusu Zeynep Aşcı'dan 08 Aralık 2022 Dolunayı Yorumu

Astroloji 04.12.2022 - 16:42, Güncelleme: 08.12.2022 - 08:58 6674+ kez okundu.
 

Astrolog Yorumcusu Zeynep Aşcı'dan 08 Aralık 2022 Dolunayı Yorumu

Astrolog Yorumcusu Zeynep Aşcı'dan 08 Aralık 2022 Dolunayı Yorumu
“Astroloji, yolumuzu aydınlatan bir fenerdir” Kıymetli astroloji danışanlarım ve takipçilerim, 08 Aralık 2022 İkizler Dolunayını Mars kavuşumlu deneyimleyeceğiz ve Mars, doğal olarak Güneş karşıtlığı içinde olacak. Aile içinde genç enerjiler ve babalar (baba yoksa baba yerindeki kişilerle) Yaş durumlarına göre anne babanız arasında gerginlikler veya iş yerinde patron çalışan arasında sert  iletişimler olabilir. Kısaca gökyüzü oldukça gergin. Daha önce başladığınız işler, başvurular ile ilgili konulardan tamamlanmaya veya sizi ilerletmeye yönelik veya sonlanmaya yönelik  haberler gelebilir. Mars Retro’sunun İkizler burcunda devam etmesi, iş ve özel konulardaki yarım kalan, bitmesi gereken, revize edilmesi gereken, ikilemde kalındıysa artık karar verilmesi gereken zamanın geldiğine dikkat çekerek özellikle ikili iletişimler ile ilgili tamamlanmaların ve/veya sonlanmaların olabileceğini gösteriyor. Yükselen İkizler, evlilik teklifi alabilir, evlilik teklifi yapabilirsiniz. Solunum yolları, KBB, akciğerler ile ilgili sağlık sorunu yaşayanların da şifa bulacağı veya hastanın hayrına olarak hastalığın tamamlanacağını da gösteriyor. En iyisini yaratıcı bilir. Yükselen burcu İkizler olanlar birinci dereceden etki alacaksınız. Yay, Başak, Balık burçları ikinci dereceden etki alacak olanlar. Diğer burçlarda kişisel haritalarınızdaki yerleşimler ve aldığı açılarla etki alacaklar. Ülkemiz haritasından da bir şeyler söylemek gerekirse; yöneticiler ile halk arasında oldukça gergin enerjiler var. Dış ticareti geliştirmek ile ilgili ortaklıklar olabilir. Diğer yandan siyasi ayağı güçlendirmek için yeni ortak arayışlarına girilebilir. Bu Dolunayın uzantılı etkisi olarak 15 Nisan 2023(+/- 3 gün fark edebilir) tarihi; özellikle tarım ile ilgili, okyanus ötesi bağlantılı konuların ülke gündemine gelebileceğini gösteriyor. Ülkemiz haritasına göre, İkizler burcu Dolunay’ının uzantılı etkilerinde 09 Mayıs 2023 (+/- 3 gün fark edebilir) tarihi önemli bir gün olabilir. Özellikle yer altı madenleri ile ilgili ve farklı konulardaki gizli saklı yapılan anlaşmaların ortaya çıkabileceği görünüyor. Scheat sabit yıldızı, 29 derece Balık burcunda Jubiter üzerinde transitine  21 Aralık 2022 tarihine kadar devam edecek. Özellikle yeraltı hareketlenmelerinin aktif olduğunu ve olacağını söyleyebilirim. İkizler burcu Dolunayı; bolluk bereket, huzur, sağlık getirsin. Her şey kişisel ve bütünün hayrına olsun inşallah. Sevgiler @pallasseren.astroloji Karma Astrolog Zeynep Aşcı Zeynep Aşcı
Astrolog Yorumcusu Zeynep Aşcı'dan 08 Aralık 2022 Dolunayı Yorumu

“Astroloji, yolumuzu aydınlatan bir fenerdir”

Kıymetli astroloji danışanlarım ve takipçilerim,

08 Aralık 2022 İkizler Dolunayını Mars kavuşumlu deneyimleyeceğiz ve Mars, doğal olarak Güneş karşıtlığı içinde olacak. Aile içinde genç enerjiler ve babalar (baba yoksa baba yerindeki kişilerle) Yaş durumlarına göre anne babanız arasında gerginlikler veya iş yerinde patron çalışan arasında sert  iletişimler olabilir. Kısaca gökyüzü oldukça gergin.
Daha önce başladığınız işler, başvurular ile ilgili konulardan tamamlanmaya veya sizi ilerletmeye yönelik veya sonlanmaya yönelik  haberler gelebilir.
Mars Retro’sunun İkizler burcunda devam etmesi, iş ve özel konulardaki yarım kalan, bitmesi gereken, revize edilmesi gereken, ikilemde kalındıysa artık karar verilmesi gereken zamanın geldiğine dikkat çekerek özellikle ikili iletişimler ile ilgili tamamlanmaların ve/veya sonlanmaların olabileceğini gösteriyor.
Yükselen İkizler, evlilik teklifi alabilir, evlilik teklifi yapabilirsiniz.
Solunum yolları, KBB, akciğerler ile ilgili sağlık sorunu yaşayanların da şifa bulacağı veya hastanın hayrına olarak hastalığın tamamlanacağını da gösteriyor. En iyisini yaratıcı bilir.
Yükselen burcu İkizler olanlar birinci dereceden etki alacaksınız. Yay, Başak, Balık burçları ikinci dereceden etki alacak olanlar. Diğer burçlarda kişisel haritalarınızdaki yerleşimler ve aldığı açılarla etki alacaklar.

Ülkemiz haritasından da bir şeyler söylemek gerekirse; yöneticiler ile halk arasında oldukça gergin enerjiler var. Dış ticareti geliştirmek ile ilgili ortaklıklar olabilir. Diğer yandan siyasi ayağı güçlendirmek için yeni ortak arayışlarına girilebilir.

Bu Dolunayın uzantılı etkisi olarak 15 Nisan 2023(+/- 3 gün fark edebilir) tarihi; özellikle tarım ile ilgili, okyanus ötesi bağlantılı konuların ülke gündemine gelebileceğini gösteriyor.

Ülkemiz haritasına göre, İkizler burcu Dolunay’ının uzantılı etkilerinde 09 Mayıs 2023 (+/- 3 gün fark edebilir) tarihi önemli bir gün olabilir. Özellikle yer altı madenleri ile ilgili ve farklı konulardaki gizli saklı yapılan anlaşmaların ortaya çıkabileceği görünüyor.

Scheat sabit yıldızı, 29 derece Balık burcunda Jubiter üzerinde transitine  21 Aralık 2022 tarihine kadar devam edecek. Özellikle yeraltı hareketlenmelerinin aktif olduğunu ve olacağını söyleyebilirim.

İkizler burcu Dolunayı; bolluk bereket, huzur, sağlık getirsin. Her şey kişisel ve bütünün hayrına olsun inşallah.
Sevgiler

@pallasseren.astroloji

Karma Astrolog

Zeynep Aşcı

Zeynep Aşcı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.