,, ,

Astrolog Michaela Astro: "Yıldızlar mutluluk hareketinde"

Astroloji 09.09.2023 - 09:34, Güncelleme: 09.09.2023 - 09:34 5308+ kez okundu.
 

Astrolog Michaela Astro: "Yıldızlar mutluluk hareketinde"

Ünlü Astrolog Michaela Astro, magazin dünyasında barışma dönemi başladığını söyledi. Yıldız hareketlerinin burçları etkilediğini belirten Astro, barış ritüeli isteyen ünlülere yardımcı oluyor.
Magazin dünyasında ünlüler, yaşadıkları gerginlikler sonrası pişman olsalar da ego savaşları yüzünden bir araya gelip sorunları çözemiyorlar. Ünlü astrolog Michaela Astro , bu tartışmaların sadece magazin ünlüleri arasında olmadığını, ancak medyanın odağında oldukları için çok duyulduğunu dile getiriyor. Astro, "Yıldız hareketleri burçlar üzerindeki etkisiyle belli dönemlerde kişilerde farklılık yaratıyor. Psikolojimizi yüksek tutamadığımızda ise tartışmalar ortaya çıkıyor" diyor. Astro, barışma dönemi başladığını vurgulayarak, "Pişmanlıkların yaşandığı ve geri dönüşlerin başladığı bir döneme giriyoruz. Birçok ünlü beni arıyor ve kavgalı olduğu kişiyle barışma ritüeli istiyor. Bu, şöhretler dünyası için çok mutluluk verici" ifadelerini kullanıyor. Astro, siyaset dünyasında da el sıkışmaların yakın olduğunu belirterek, "İnanamayacağınız ittifaklar siyaset hayatında kurulurken, magazin dünyasında sulh rüzgârları esecek. Herkes barış ritüeli ve dostluk için bana geliyor. Ben de dostları barıştırmak için elimden geleni yapacağım. Yıldızlar mutluluk hareketinde" diyor.
Ünlü Astrolog Michaela Astro, magazin dünyasında barışma dönemi başladığını söyledi. Yıldız hareketlerinin burçları etkilediğini belirten Astro, barış ritüeli isteyen ünlülere yardımcı oluyor.

Magazin dünyasında ünlüler, yaşadıkları gerginlikler sonrası pişman olsalar da ego savaşları yüzünden bir araya gelip sorunları çözemiyorlar.

Ünlü astrolog Michaela Astro , bu tartışmaların sadece magazin ünlüleri arasında olmadığını, ancak medyanın odağında oldukları için çok duyulduğunu dile getiriyor. Astro, "Yıldız hareketleri burçlar üzerindeki etkisiyle belli dönemlerde kişilerde farklılık yaratıyor. Psikolojimizi yüksek tutamadığımızda ise tartışmalar ortaya çıkıyor" diyor.

Astro, barışma dönemi başladığını vurgulayarak, "Pişmanlıkların yaşandığı ve geri dönüşlerin başladığı bir döneme giriyoruz. Birçok ünlü beni arıyor ve kavgalı olduğu kişiyle barışma ritüeli istiyor. Bu, şöhretler dünyası için çok mutluluk verici" ifadelerini kullanıyor.

Astro, siyaset dünyasında da el sıkışmaların yakın olduğunu belirterek, "İnanamayacağınız ittifaklar siyaset hayatında kurulurken, magazin dünyasında sulh rüzgârları esecek. Herkes barış ritüeli ve dostluk için bana geliyor. Ben de dostları barıştırmak için elimden geleni yapacağım. Yıldızlar mutluluk hareketinde" diyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.