,, ,

Aslışah Alkoçlar, ikinci kez anne oldu!

Magazin 20.02.2023 - 13:09, Güncelleme: 20.02.2023 - 13:09 21930+ kez okundu.
 

Aslışah Alkoçlar, ikinci kez anne oldu!

Aslışah Alkoçlar, ikinci kez anne oldu!
Aslışah Alkoçlar , ikinci kez anne oldu! İş insanı Kaan Demirağ ile mutlu bir evlilik sürdüren sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar, dün ikinci kez anne oldu. Aslışah Alkoçlar , Instagram hesabından yaptığı açıklama ile ikinci kez anne olduğunu açıkladı. Bir kızları dünyaya gelen çift, bebeklerine Ada ismini verdi. Aslışah Alkoçlar, sosyal medya hesabından eşi Kaan Demirağ ve kızları Ada ile bir karesini paylaşarak altına “Ada Demirağ. 17.02.2023. Aramıza hoş geldin kızım (CemAslışahKaan)” notunu yazdı. Aslışah Alkoçlar ile iş insanı Kaan Demirağ, 2021 yılının Şubat ayında nikah masasına oturmuştu. Aslışah Alkoçlar , Ekim 2021’de oğlu Cem'i kucağına almıştı.
Aslışah Alkoçlar, ikinci kez anne oldu!
Aslışah Alkoçlar , ikinci kez anne oldu!

İş insanı Kaan Demirağ ile mutlu bir evlilik sürdüren sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar, dün ikinci kez anne oldu.

Aslışah Alkoçlar , Instagram hesabından yaptığı açıklama ile ikinci kez anne olduğunu açıkladı. Bir kızları dünyaya gelen çift, bebeklerine Ada ismini verdi.

Aslışah Alkoçlar, sosyal medya hesabından eşi Kaan Demirağ ve kızları Ada ile bir karesini paylaşarak altına “Ada Demirağ. 17.02.2023. Aramıza hoş geldin kızım (CemAslışahKaan)” notunu yazdı.

Aslışah Alkoçlar ile iş insanı Kaan Demirağ, 2021 yılının Şubat ayında nikah masasına oturmuştu.
Aslışah Alkoçlar , Ekim 2021’de oğlu Cem'i kucağına almıştı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.