,, ,

aslında özgürsün konusu

Tv-Dünyası 08.07.2023 - 17:14, Güncelleme: 08.07.2023 - 17:14 4045+ kez okundu.
 

aslında özgürsün konusu

aslında özgürsün konusu
Aslında Özgürsün , 2022 yılında Gain platformunda yayınlanmaya başlayan bir dizidir. Dizinin yönetmeni ve senaristi Ali Kemal Güven ’dir. Dizinin başrollerinde Deniz Çakır , Bade İşcil , Alican Yücesoy , Burak Yamantürk ve Saygın Soysal yer almaktadır. Dizi , Duygu Asena ’nın aynı adlı romanından uyarlanmıştır. Dizinin konusu, farklı çevrelerden farklı hayatlar yaşayan ancak benzer sorunlarla mücadele etmek zorunda kalan iki çocukluk arkadaşının öyküsüdür . Dizide, güçlü, aşka âşık ama hayatta sadece kendisine dayanan Berna ( Deniz Çakır ) ve kendini eşine ve iki çocuğuna adamış, hayalinin bu olduğunu sanırken yeni tanıştığı özgür ruhlu bir adama âşık olmaya başlayan Belgin ( Bade İşcil )'in hayatı anlatılır . Dizide, toplumun ve erkeklerin dayattığı kurallara karşı çıkan bu iki kadının arkadaşlığı, özgürlük ve kimlik arayışları izleyiciye sunulur
aslında özgürsün konusu

Aslında Özgürsün , 2022 yılında Gain platformunda yayınlanmaya başlayan bir dizidir. Dizinin yönetmeni ve senaristi Ali Kemal Güven ’dir. Dizinin başrollerinde Deniz Çakır , Bade İşcil , Alican Yücesoy , Burak Yamantürk ve Saygın Soysal yer almaktadır. Dizi , Duygu Asena ’nın aynı adlı romanından uyarlanmıştır.

Dizinin konusu, farklı çevrelerden farklı hayatlar yaşayan ancak benzer sorunlarla mücadele etmek zorunda kalan iki çocukluk arkadaşının öyküsüdür . Dizide, güçlü, aşka âşık ama hayatta sadece kendisine dayanan Berna ( Deniz Çakır ) ve kendini eşine ve iki çocuğuna adamış, hayalinin bu olduğunu sanırken yeni tanıştığı özgür ruhlu bir adama âşık olmaya başlayan Belgin ( Bade İşcil )'in hayatı anlatılır . Dizide, toplumun ve erkeklerin dayattığı kurallara karşı çıkan bu iki kadının arkadaşlığı, özgürlük ve kimlik arayışları izleyiciye sunulur

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.