,, ,

Aşk Sanatı Filmi Oyuncuları Kadrosu ve Konusu

Tv-Dünyası 13.07.2023 - 10:30, Güncelleme: 13.07.2023 - 10:35 3578+ kez okundu.
 

Aşk Sanatı Filmi Oyuncuları Kadrosu ve Konusu

Aşk Sanatı Filmi Oyuncuları Kadrosu ve Konusu
Esra Bilgiç ve Birkan Sokullu ’nun başrollerini paylaştığı bir romantik komedi filmidir. Filmde, Güney ve Alin adlı iki karakterin aşk hikayesi anlatılmaktadır. Filmin yönetmeni Recai Karagöz , senaristi Pelin Karamehmetoğlu ve yapımcısı O3 Medya ’dır. Filmin proje danışmanı ise Emin Alper ’dir. Film , Netflix ’te yayınlanacak olan bir orijinal yapım olarak duyurulmuştur. Filmin oyuncu kadrosunda, başrol oyuncularının yanı sıra Fırat Tanış , Ushan Çakır , Hakan Ummak , Osman Alkaş ve Nil Keser gibi isimler de yer almaktadır. Filmin çekimleri 25 Haziran 2023’te başlamıştır. Filmin vizyon tarihi henüz açıklanmamıştır.
Aşk Sanatı Filmi Oyuncuları Kadrosu ve Konusu

Esra Bilgiç ve Birkan Sokullu ’nun başrollerini paylaştığı bir romantik komedi filmidir. Filmde, Güney ve Alin adlı iki karakterin aşk hikayesi anlatılmaktadır.

Filmin yönetmeni Recai Karagöz , senaristi Pelin Karamehmetoğlu ve yapımcısı O3 Medya ’dır. Filmin proje danışmanı ise Emin Alper ’dir. Film , Netflix ’te yayınlanacak olan bir orijinal yapım olarak duyurulmuştur.

Filmin oyuncu kadrosunda, başrol oyuncularının yanı sıra Fırat Tanış , Ushan Çakır , Hakan Ummak , Osman Alkaş ve Nil Keser gibi isimler de yer almaktadır. Filmin çekimleri 25 Haziran 2023’te başlamıştır. Filmin vizyon tarihi henüz açıklanmamıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.