,, ,

Aşk dolu yaz günleri için: Netflix’te aşkın mevsimi yazdır!

Tv-Dünyası 19.07.2023 - 11:17, Güncelleme: 19.07.2023 - 11:17 4302+ kez okundu.
 

Aşk dolu yaz günleri için: Netflix’te aşkın mevsimi yazdır!

Aşk dolu yaz günleri için: Netflix’te aşkın mevsimi yazdır!
Aşkı doruklarına kadar yaşatacak, yazın vazgeçilmezi film ve diziler Netflix’te izleyicileri bekliyor! Sıcak yaz günlerinde kalplerimizi ısıtacak aşk dolu hikayeler Netflix’ te Aşkın Mevsimi Yazdır koleksiyonu altında buluştu.  Aslı ile Kerem’in birbirlerinin sınırlarını bu defa evlilik konusunda zorladığı Aşk Taktikleri 2’den, iki işgüzar büyükannenin eğlenceli planları sayesinde filizlenen bir aşkı konu alan Sen İnandır ya da moda düşkünü, özgür ruhlu Merve’nin peşine takılarak ummadık bir aşk hikayesine atıldığımız Merve Kült ’e, izleyenlerin içini ısıtarak heyecanlandıracak 50’den fazla aşk hikayesi tüm kullanıcıların hesaplarında rahatlıkla bulabileceği Aşkın Mevsimi Yazdır koleksiyonunda bir arada! Yazın enerjisiyle deli dolu aşkların peşine takılmak isteyenleri bekleyen içeriklere Netflix.com/askinmevsimiyazdir linkinde yer alan Aşkın Mevsimi Yazdır koleksiyonundan ulaşılabilir.   Biz kimiz?    Netflix, 190’dan fazla ülkede 233 milyon kullanıcıya farklı türlerde ve dillerde dizi, film, oyun ve çok daha fazlasını sunan dünyanın lider eğlence platformudur. Üyelerimiz sunduğumuz sonsuz seçenek arasında arzu ettiklerini istedikleri zaman, istedikleri yerde, istedikleri kadar izlemenin, duraklatıp kaldıkları yerden devam etmenin keyfini çıkarır; gönüllerince oyun oynayabilir ve üyelik planlarını diledikleri zaman değiştirebilir.  
Aşk dolu yaz günleri için: Netflix’te aşkın mevsimi yazdır!

Aşkı doruklarına kadar yaşatacak, yazın vazgeçilmezi film ve diziler Netflix’te izleyicileri bekliyor! Sıcak yaz günlerinde kalplerimizi ısıtacak aşk dolu hikayeler Netflix’ te Aşkın Mevsimi Yazdır koleksiyonu altında buluştu. 

Aslı ile Kerem’in birbirlerinin sınırlarını bu defa evlilik konusunda zorladığı Aşk Taktikleri 2’den, iki işgüzar büyükannenin eğlenceli planları sayesinde filizlenen bir aşkı konu alan Sen İnandır ya da moda düşkünü, özgür ruhlu Merve’nin peşine takılarak ummadık bir aşk hikayesine atıldığımız Merve Kült ’e, izleyenlerin içini ısıtarak heyecanlandıracak 50’den fazla aşk hikayesi tüm kullanıcıların hesaplarında rahatlıkla bulabileceği Aşkın Mevsimi Yazdır koleksiyonunda bir arada!

Yazın enerjisiyle deli dolu aşkların peşine takılmak isteyenleri bekleyen içeriklere Netflix.com/askinmevsimiyazdir linkinde yer alan Aşkın Mevsimi Yazdır koleksiyonundan ulaşılabilir.
 

Biz kimiz? 

 

Netflix, 190’dan fazla ülkede 233 milyon kullanıcıya farklı türlerde ve dillerde dizi, film, oyun ve çok daha fazlasını sunan dünyanın lider eğlence platformudur. Üyelerimiz sunduğumuz sonsuz seçenek arasında arzu ettiklerini istedikleri zaman, istedikleri yerde, istedikleri kadar izlemenin, duraklatıp kaldıkları yerden devam etmenin keyfini çıkarır; gönüllerince oyun oynayabilir ve üyelik planlarını diledikleri zaman değiştirebilir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.