,, ,

Artvin'de ayı ailesi su içerken görüntülendi

Gündem 24.08.2023 - 13:09, Güncelleme: 24.08.2023 - 13:09 4202+ kez okundu.
 

Artvin'de ayı ailesi su içerken görüntülendi

Artvin’de ayı ailesi su içerken görüntülendi. Nehir kenarında 3 yavrusuyla birlikte su içen ayılar, vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.
Artvin 'de, nehirden su içen ayı ile 3 yavrusu cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alındı. Kaledibi İskelesi 'nden hareket eden tekneyle Hatila Vadisi istikametine doğru gezinti yapan vatandaşlar, nehir kenarında ayı ve 3 yavrusunun su içtiğini fark etti. Teknede bulunan Halil Aksoy ve bazı kişiler, ayı ile yavrularının nehir kenarındaki görüntüsünü cep telefonuyla kaydetti. Su içtikten sonra bir süre nehir kenarında dolaşan ayılar, daha sonra gözden kayboldu.
Artvin’de ayı ailesi su içerken görüntülendi. Nehir kenarında 3 yavrusuyla birlikte su içen ayılar, vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

Artvin 'de, nehirden su içen ayı ile 3 yavrusu cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alındı.

Kaledibi İskelesi 'nden hareket eden tekneyle Hatila Vadisi istikametine doğru gezinti yapan vatandaşlar, nehir kenarında ayı ve 3 yavrusunun su içtiğini fark etti.

Teknede bulunan Halil Aksoy ve bazı kişiler, ayı ile yavrularının nehir kenarındaki görüntüsünü cep telefonuyla kaydetti.

Su içtikten sonra bir süre nehir kenarında dolaşan ayılar, daha sonra gözden kayboldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.