,, ,

Arslanbucak’ta yol ve ışıklandırma çalışması sürüyor

Gündem 21.07.2023 - 11:54, Güncelleme: 21.07.2023 - 11:54 3019+ kez okundu.
 

Arslanbucak’ta yol ve ışıklandırma çalışması sürüyor

Arslanbucak’ta yol ve ışıklandırma çalışması sürüyor
Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yaptığı yol ve kaldırım çalışmaları ile ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyor.   İlçe genelinde kaldırım çalışmalarına hız kesmeden devam eden belediye ekipleri, Arslanbucak Mahallesi Minta Sokak’ta yol ve kaldırım çalışmalarına başladı.   Belediye ekipleri, Arslanbucak Mahallesi ’nde yol ve kaldırım çalışmasını kısa sürede tamamlayarak halkın kullanımına kazandıracaklarını bildirdi.   Ekipler ayrıca, Arslanbucak Mahallesinde yaklaşık 2 km uzunluğundaki Cumhuriyet Caddesi orta refüjdeki eski tip aydınlatma direkleri sökülerek yerine dekoratif aydınlatma direkleri monte ediyor.   Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu “Tüm mahallelerimizde olduğu gibi Aslanbucak Mahallemizdeki çalışmalarımız da hızlı bir şekilde devam ediyor. Daha modern bir Kemer için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.
Arslanbucak’ta yol ve ışıklandırma çalışması sürüyor
Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yaptığı yol ve kaldırım çalışmaları ile ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyor.
 
İlçe genelinde kaldırım çalışmalarına hız kesmeden devam eden belediye ekipleri, Arslanbucak Mahallesi Minta Sokak’ta yol ve kaldırım çalışmalarına başladı.
 
Belediye ekipleri, Arslanbucak Mahallesi ’nde yol ve kaldırım çalışmasını kısa sürede tamamlayarak halkın kullanımına kazandıracaklarını bildirdi.
 
Ekipler ayrıca, Arslanbucak Mahallesinde yaklaşık 2 km uzunluğundaki Cumhuriyet Caddesi orta refüjdeki eski tip aydınlatma direkleri sökülerek yerine dekoratif aydınlatma direkleri monte ediyor.
 
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu “Tüm mahallelerimizde olduğu gibi Aslanbucak Mahallemizdeki çalışmalarımız da hızlı bir şekilde devam ediyor. Daha modern bir Kemer için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.