,, ,

Arka Sokaklar'a sürpriz isim! Pamir Pekin kadroya dahil oldu

Tv-Dünyası 13.11.2023 - 16:33, Güncelleme: 13.11.2023 - 16:33 7771+ kez okundu.
 

Arka Sokaklar'a sürpriz isim! Pamir Pekin kadroya dahil oldu

Arka Sokaklar, Türkiye’nin en uzun soluklu polisiye dizisi, yeni sezonda kadrosuna Pamir Pekin’i ekledi.
Türkiye'nin en uzun soluklu polisiye dizisi Arka Sokaklar , yeni sezonda kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Başrollerini Zafer Ergin , Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu 'nun paylaştığı dizinin kadrosuna, son olarak "Küçük Ağa" dizisinde rol alan Pamir Pekin dahil oldu. Pekin, dizide "Şeref Komiser" karakterini canlandıracak. Şeref Komiser, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün başarılı bir komiseri olarak görev yapacak. Arka Sokaklar'ın yeni bölümlerinde Şeref Komiser, ekiple birlikte İstanbul'un suç çetelerine karşı mücadele verecek. Arka Sokaklar, yeni bölümleriyle her Cuma Kanal D'de!
Arka Sokaklar, Türkiye’nin en uzun soluklu polisiye dizisi, yeni sezonda kadrosuna Pamir Pekin’i ekledi.

Türkiye'nin en uzun soluklu polisiye dizisi Arka Sokaklar , yeni sezonda kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Başrollerini Zafer Ergin , Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu 'nun paylaştığı dizinin kadrosuna, son olarak "Küçük Ağa" dizisinde rol alan Pamir Pekin dahil oldu.

Pekin, dizide "Şeref Komiser" karakterini canlandıracak. Şeref Komiser, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün başarılı bir komiseri olarak görev yapacak. Arka Sokaklar'ın yeni bölümlerinde Şeref Komiser, ekiple birlikte İstanbul'un suç çetelerine karşı mücadele verecek.

Arka Sokaklar, yeni bölümleriyle her Cuma Kanal D'de!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.