,, ,

Arka Sokaklar Yeni Sezon 14 Ekim Cuma 20.00'de Kanal D'de

Tv-Dünyası 30.09.2022 - 09:46, Güncelleme: 30.09.2022 - 09:47 5966+ kez okundu.
 

Arka Sokaklar Yeni Sezon 14 Ekim Cuma 20.00'de Kanal D'de

Arka Sokaklar Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu
Yönetmenliğini Orhan Oğuz 'un üstlendiği, başrollerini Zafer Ergin Özgür Ozan Oya Okar İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu 'nun paylaştığı dizi izleyici ile buluşmaya kaldığı yerden devam etmeye hazırlanıyor. Mesut Güneri karakterine hayat veren Şevket Çoruh 'un veda ettiği diziye bu sezon bilindiği üzere Cansın Çekili Batuhan Ekşi Sebahat Kumaş Cem Uçan ve Nuray Hüseynova dahil oldu. Arka Sokaklar yeni sezon ilk bölümüyle 14 Ekim Cuma 20.00'de Kanal D'de!
Arka Sokaklar Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu
Yönetmenliğini Orhan Oğuz 'un üstlendiği, başrollerini Zafer Ergin Özgür Ozan Oya Okar İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu 'nun paylaştığı dizi izleyici ile buluşmaya kaldığı yerden devam etmeye hazırlanıyor.
Mesut Güneri karakterine hayat veren Şevket Çoruh 'un veda ettiği diziye bu sezon bilindiği üzere Cansın Çekili Batuhan Ekşi Sebahat Kumaş Cem Uçan ve Nuray Hüseynova dahil oldu.
Arka Sokaklar yeni sezon ilk bölümüyle 14 Ekim Cuma 20.00'de Kanal D'de!
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.