,, ,

Ariş Pırlanta’nın “Dünya Yoga Güne” ne özel hazırladığı takılarla enerjiniz yükselsin

Alışveriş 20.06.2022 - 11:48, Güncelleme: 20.06.2022 - 11:48 89360+ kez okundu.
 

Ariş Pırlanta’nın “Dünya Yoga Güne” ne özel hazırladığı takılarla enerjiniz yükselsin

Mücevherin öncü markası Ariş Pırlanta, Dünya Yoga Günü’ne özel tasarladığı sembol tasarımlar ile mutluluk ve huzura yolculuk yapmak isteyenlere şık seçenekler sunuyor. Çok özel sembollerden oluşan kolyeler mistik tasarımları ile günün her saatinde kullanıcısına eşlik edecek.
  Ariş Pırlanta, huzur, hayat, çakra, 4 element gibi birçok sembolün yer aldığı tasarımlarını mücevher sevenlerin beğenisine sunuyor. Dünya Yoga Günü’ne özel Ariş Pırlanta tarafından hazırlanan, modern formu ile dikkat çeken kolyeler ile enerjiniz bütün evreni saracak. Hayata pozitif bakın Mücevherde farklı tasarımları ile herkesin beğenisini kazanan Ariş Pırlanta, zarif olduğu kadar şık modellerden oluşan sembol tasarımlarla günün her saati enerjiniz yüksek olacak. Yoga bir yaşam felsefem diyenler için özel olarak tasarlanan kolyeler ile hayata daha pozitif bakarak, tüm enerjiyi bedenlerinde hissedecekler. Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, yüzlerce şık tasarımlardan oluşan tüm koleksiyonları ve ürünleri, www.arispirlanta.com ile Ariş mağazalarında sizleri bekliyor. Ariş ’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini instagram (aris_pirlanta) facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz.  Ariş Pırlanta hakkında Aşkla, sanatla, ustalıkla… 116 yıllık geçmişiyle mücevher sektörünün köklü ve öncü markası Ariş ustalığı, tasarım gücü ve kalitesi ile fark yaratıyor. Müşteri memnuniyetini daima ön planda tutarak, en kaliteli mücevheri, en doğru fiyatla sunan Ariş, özel günlere, mutlu anlara pırlanta ışıltısı ile eşlik ediyor. Dört nesildir pırlantanın sonsuz ışığından aldığı ilhamı aşkla, sanatla, ustalıkla birleştirerek her birinde farklı bir hikâye saklı tasarımlar üreten Ariş, altın; pırlantalı, elmaslı, incili ve renkli taşlı; yüzükler, kolyeler, küpeler, bileklikler ve aksesuarlardan oluşan çok geniş bir ürün yelpazesine sahip. Yaratıcı ve yenilikçi özelliklere sahip, aynı zamanda kişiye özel üretimi de yapılabilen 16 tane özel tasarım koleksiyonu bulunmaktadır. Temaları ve hikayeleri olan bu koleksiyonların önemli bir kısmı patentli olup dünyada da bir ilk.
Mücevherin öncü markası Ariş Pırlanta, Dünya Yoga Günü’ne özel tasarladığı sembol tasarımlar ile mutluluk ve huzura yolculuk yapmak isteyenlere şık seçenekler sunuyor. Çok özel sembollerden oluşan kolyeler mistik tasarımları ile günün her saatinde kullanıcısına eşlik edecek.

 

Ariş Pırlanta, huzur, hayat, çakra, 4 element gibi birçok sembolün yer aldığı tasarımlarını mücevher sevenlerin beğenisine sunuyor. Dünya Yoga Günü’ne özel Ariş Pırlanta tarafından hazırlanan, modern formu ile dikkat çeken kolyeler ile enerjiniz bütün evreni saracak.

Hayata pozitif bakın

Mücevherde farklı tasarımları ile herkesin beğenisini kazanan Ariş Pırlanta, zarif olduğu kadar şık modellerden oluşan sembol tasarımlarla günün her saati enerjiniz yüksek olacak. Yoga bir yaşam felsefem diyenler için özel olarak tasarlanan kolyeler ile hayata daha pozitif bakarak, tüm enerjiyi bedenlerinde hissedecekler.

Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, yüzlerce şık tasarımlardan oluşan tüm koleksiyonları ve ürünleri, www.arispirlanta.com ile Ariş mağazalarında sizleri bekliyor. Ariş ’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini instagram (aris_pirlanta) facebook ( Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz.

  Ariş Pırlanta hakkında

Aşkla, sanatla, ustalıkla…

116 yıllık geçmişiyle mücevher sektörünün köklü ve öncü markası Ariş ustalığı, tasarım gücü ve kalitesi ile fark yaratıyor. Müşteri memnuniyetini daima ön planda tutarak, en kaliteli mücevheri, en doğru fiyatla sunan Ariş, özel günlere, mutlu anlara pırlanta ışıltısı ile eşlik ediyor.

Dört nesildir pırlantanın sonsuz ışığından aldığı ilhamı aşkla, sanatla, ustalıkla birleştirerek her birinde farklı bir hikâye saklı tasarımlar üreten Ariş, altın; pırlantalı, elmaslı, incili ve renkli taşlı; yüzükler, kolyeler, küpeler, bileklikler ve aksesuarlardan oluşan çok geniş bir ürün yelpazesine sahip. Yaratıcı ve yenilikçi özelliklere sahip, aynı zamanda kişiye özel üretimi de yapılabilen 16 tane özel tasarım koleksiyonu bulunmaktadır. Temaları ve hikayeleri olan bu koleksiyonların önemli bir kısmı patentli olup dünyada da bir ilk.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.