,, ,

Ardeşen İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden Önemli Operasyon

Asayiş 31.01.2024 - 11:20, Güncelleme: 31.01.2024 - 11:22 8098+ kez okundu.
 

Ardeşen İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden Önemli Operasyon

Ardeşen İlçe Emniyet Müdürlüğü, dolandırıcılık ve silah kaçakçılığı suçlarından aranan R.K. isimli şahsı yakaladı. Geniş çaplı operasyonlar devam ediyor
Ardeşen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, duyarlı ve titiz çalışmaları sonucunda, kendisini kamu görevlisi veya banka, sigorta, kredi kurumlarının çalışanı olarak tanıtan ve bu kurumlarla ilişkili olduğunu söyleyerek dolandırıcılık yapan, izinsiz olarak ateşli silah veya mermileri ülkeye sokma, imal etme, nakletme, satma suçlarından 42 yıl 7 gün kesinleşmiş hapis cezası ve 150 bin 600 TL para cezası bulunan R.K. isimli şahsı yakaladı. Şahsın üzerinde yapılan aramada 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. R.K. hakkında gerekli işlemler yapıldı ve cezaevine teslim edildi. İl Emniyet Müdürlüğü’nden Geniş Çaplı Operasyon Ayrıca, İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, il genelinde huzur ve güven ortamının devamı, vatandaşların mal ve can güvenliğinin sağlanması, aranan şahısların yakalanması amacıyla 23 Ocak-30 Ocak tarihleri arasında geniş çaplı bir operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında toplam 32 şahıs yakalandı ve haklarında gerekli adli işlemler yapıldı. Yakalanan şahıslardan 19’u, işlemlerin ardından cezaevine teslim edildi. İl Emniyet Müdürlüğü, il genelinde suç ve suçlularla mücadelesini kararlılıkla sürdürmektedir.
Ardeşen İlçe Emniyet Müdürlüğü, dolandırıcılık ve silah kaçakçılığı suçlarından aranan R.K. isimli şahsı yakaladı. Geniş çaplı operasyonlar devam ediyor

Ardeşen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, duyarlı ve titiz çalışmaları sonucunda, kendisini kamu görevlisi veya banka, sigorta, kredi kurumlarının çalışanı olarak tanıtan ve bu kurumlarla ilişkili olduğunu söyleyerek dolandırıcılık yapan, izinsiz olarak ateşli silah veya mermileri ülkeye sokma, imal etme, nakletme, satma suçlarından 42 yıl 7 gün kesinleşmiş hapis cezası ve 150 bin 600 TL para cezası bulunan R.K. isimli şahsı yakaladı. Şahsın üzerinde yapılan aramada 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

R.K. hakkında gerekli işlemler yapıldı ve cezaevine teslim edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü’nden Geniş Çaplı Operasyon

Ayrıca, İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, il genelinde huzur ve güven ortamının devamı, vatandaşların mal ve can güvenliğinin sağlanması, aranan şahısların yakalanması amacıyla 23 Ocak-30 Ocak tarihleri arasında geniş çaplı bir operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında toplam 32 şahıs yakalandı ve haklarında gerekli adli işlemler yapıldı. Yakalanan şahıslardan 19’u, işlemlerin ardından cezaevine teslim edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü, il genelinde suç ve suçlularla mücadelesini kararlılıkla sürdürmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.