,, ,

Aras Dağları'nın zirvesi beyaza büründü

Gündem 02.10.2023 - 11:40, Güncelleme: 02.10.2023 - 11:40 2486+ kez okundu.
 

Aras Dağları'nın zirvesi beyaza büründü

Iğdır’daki yüksek rakımlı bölgelerde kar yağışı etkili oldu. Ağrı Dağı ve Aras Dağları’nın bazı noktaları beyaza büründü.
Iğdır 'daki yüksek rakımlı bölgelerde kar etkili oldu. Kentte dün akşam etkili olan sağanak, yüksek kesimlerde kara dönüştü. Yağış nedeniyle Türkiye'nin en yüksek noktası olan 5 bin 137 metre rakımlı Ağrı Dağı'nın 3 bin metrelik bölümü karla kaplandı. Aras Dağları 'nın 3 bin rakımı aşan Zor ve Canderviş noktalarının bir kısmı da beyaza büründü.
Iğdır’daki yüksek rakımlı bölgelerde kar yağışı etkili oldu. Ağrı Dağı ve Aras Dağları’nın bazı noktaları beyaza büründü.

Iğdır 'daki yüksek rakımlı bölgelerde kar etkili oldu.

Kentte dün akşam etkili olan sağanak, yüksek kesimlerde kara dönüştü.

Yağış nedeniyle Türkiye'nin en yüksek noktası olan 5 bin 137 metre rakımlı Ağrı Dağı'nın 3 bin metrelik bölümü karla kaplandı.

Aras Dağları 'nın 3 bin rakımı aşan Zor ve Canderviş noktalarının bir kısmı da beyaza büründü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.