,, ,

Antalya'nın en iyi şiş köftecisi Şişçi Sebo'ya özel kalite belgesi verildi

Gündem 28.08.2023 - 11:54, Güncelleme: 28.08.2023 - 11:56 4093+ kez okundu.
 

Antalya'nın en iyi şiş köftecisi Şişçi Sebo'ya özel kalite belgesi verildi

Şişçi Sebo, Antalya’nın en iyi şiş köfte piyazcısı seçildi. Yeşilçam Medya Başkanı Selçuk, kalite belgesini Küçükbaşkan ailesine verdi.
Antalya'nın en iyi şiş köftecisi olarak gösterilen Şişçi Sebo Yeşilçam Medya tarafından verilen özel kalite belgesine layık görüldü. Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Köksal Selçuk, Şişçi Sebo'nun sahibi Sebahattin Küçükbaşkan ve oğlu Mehmet Küçükbaşkan'a özel kalite belgesini takdim etti. Selçuk, yaptığı konuşmada, Şişçi Sebo'nun Antalya'nın en lezzetli şiş köftelerini yaptığını belirterek, "Sebzeler organik, etler birinci sınıf, pişirme yöntemleri ise geleneksel. Tüm bunlar Şişçi Sebo'yu Antalya'nın en iyi şiş köftecisi yapıyor" dedi. Sebahattin Küçükbaşkan da, belgeyi almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bu belge, bizim için büyük bir onur. Yıllardır özenle hazırladığımız şiş köftelerimizin kalitesini bir kez daha kanıtlamış olduk" ifadelerini kullandı. Şişçi Sebo, Antalya Turizm yolu üzerinde, havaalanına çok yakın bir konumda yer alıyor. İşletmenin menüsünde şiş köfte, ızgara köfte, kuzu şiş, ciğer şiş, tavuk şiş, tavuk kanat, odun ateşinde yaprak et döner, piyaz ve çorba çeşitleri bulunuyor.
Şişçi Sebo, Antalya’nın en iyi şiş köfte piyazcısı seçildi. Yeşilçam Medya Başkanı Selçuk, kalite belgesini Küçükbaşkan ailesine verdi.

Antalya'nın en iyi şiş köftecisi olarak gösterilen Şişçi Sebo Yeşilçam Medya tarafından verilen özel kalite belgesine layık görüldü.

Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Köksal Selçuk, Şişçi Sebo'nun sahibi Sebahattin Küçükbaşkan ve oğlu Mehmet Küçükbaşkan'a özel kalite belgesini takdim etti.

Selçuk, yaptığı konuşmada, Şişçi Sebo'nun Antalya'nın en lezzetli şiş köftelerini yaptığını belirterek, "Sebzeler organik, etler birinci sınıf, pişirme yöntemleri ise geleneksel. Tüm bunlar Şişçi Sebo'yu Antalya'nın en iyi şiş köftecisi yapıyor" dedi.

Sebahattin Küçükbaşkan da, belgeyi almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bu belge, bizim için büyük bir onur. Yıllardır özenle hazırladığımız şiş köftelerimizin kalitesini bir kez daha kanıtlamış olduk" ifadelerini kullandı.

Şişçi Sebo, Antalya Turizm yolu üzerinde, havaalanına çok yakın bir konumda yer alıyor. İşletmenin menüsünde şiş köfte, ızgara köfte, kuzu şiş, ciğer şiş, tavuk şiş, tavuk kanat, odun ateşinde yaprak et döner, piyaz ve çorba çeşitleri bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.