,, ,

Antalya'nın En İyi Emlak ve İnşaat Şirketine Kalite Belgesi

Gündem 08.09.2023 - 09:04, Güncelleme: 08.09.2023 - 09:06 2563+ kez okundu.
 

Antalya'nın En İyi Emlak ve İnşaat Şirketine Kalite Belgesi

Antalya'nın En İyi Emlak ve İnşaat Şirketine Kalite Belgesi
Antalya 'nın en iyi emlak ve inşaat şirketlerinden biri olan 07 Antalya Emlak ve İnşaat, kalite belgesi almaya hak kazandı. Belge, şirket yönetim kurulu başkanı Aziz Karakaya'ya, Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Köksal Selçuk tarafından takdim edildi. 07 Antalya Emlak ve İnşaat, Antalya ve Türkiye'ye gerçek anlamda değer katmaktadır. Şirket, Antalya'nın çeşitli yerlerinde şubelere ve plazalara sahiptir. Yaklaşık 150 çalışanı ile Antalya ve Türkiye'ye hizmet vermektedir. Kalite Belgesi, Şirketin Başarılarını Tescilledi Kalite belgesi, 07 Antalya Emlak ve İnşaat'ın başarılarını tescilledi. Şirket, sektörde uzun yıllardır verdiği hizmet ile güven ve kalitenin adresi haline geldi. Belge, şirketin müşteri memnuniyetine verdiği önemin de bir göstergesi. Şirket, müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için sürekli çalışıyor. Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Karakaya, Kalite Belgesini Aldıktan Sonra Yaptığı Açıklamada Şöyle Dedi: "Bu belge, bize verilen en önemli ödüllerden biridir. Kalite belgemiz, müşterilerimizin memnuniyetinin bir göstergesidir. Şirket olarak, müşterilerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için çalışıyoruz. Bu ödül, bize çalışma azmimizi ve kararlılığımızı artıracak." Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Köksal Selçuk, Kalite Belgesini Takdim Ettikten Sonra Yaptığı Açıklamada Şöyle Dedi: "07 Antalya Emlak ve İnşaat, Antalya'nın en başarılı şirketlerinden biridir. Şirket, sektörde verdiği hizmet ile güven ve kalitenin adresi haline geldi. Kalite belgesi, şirketin başarılarının bir göstergesidir. Şirketi bu başarısından dolayı tebrik ediyorum."
Antalya'nın En İyi Emlak ve İnşaat Şirketine Kalite Belgesi

Antalya 'nın en iyi emlak ve inşaat şirketlerinden biri olan 07 Antalya Emlak ve İnşaat, kalite belgesi almaya hak kazandı. Belge, şirket yönetim kurulu başkanı Aziz Karakaya'ya, Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Köksal Selçuk tarafından takdim edildi.

07 Antalya Emlak ve İnşaat, Antalya ve Türkiye'ye gerçek anlamda değer katmaktadır. Şirket, Antalya'nın çeşitli yerlerinde şubelere ve plazalara sahiptir. Yaklaşık 150 çalışanı ile Antalya ve Türkiye'ye hizmet vermektedir.

Kalite Belgesi, Şirketin Başarılarını Tescilledi

Kalite belgesi, 07 Antalya Emlak ve İnşaat'ın başarılarını tescilledi. Şirket, sektörde uzun yıllardır verdiği hizmet ile güven ve kalitenin adresi haline geldi.

Belge, şirketin müşteri memnuniyetine verdiği önemin de bir göstergesi. Şirket, müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için sürekli çalışıyor.

Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Karakaya, Kalite Belgesini Aldıktan Sonra Yaptığı Açıklamada Şöyle Dedi:

"Bu belge, bize verilen en önemli ödüllerden biridir. Kalite belgemiz, müşterilerimizin memnuniyetinin bir göstergesidir. Şirket olarak, müşterilerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için çalışıyoruz. Bu ödül, bize çalışma azmimizi ve kararlılığımızı artıracak."

Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Köksal Selçuk, Kalite Belgesini Takdim Ettikten Sonra Yaptığı Açıklamada Şöyle Dedi:

"07 Antalya Emlak ve İnşaat, Antalya'nın en başarılı şirketlerinden biridir. Şirket, sektörde verdiği hizmet ile güven ve kalitenin adresi haline geldi. Kalite belgesi, şirketin başarılarının bir göstergesidir. Şirketi bu başarısından dolayı tebrik ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.