,, ,

Antalya'da Merkez Anadolu Kimya A.Ş'ye ISO 9001:2015 Kalite Belgesi Verildi

Gündem 07.09.2023 - 08:44, Güncelleme: 07.09.2023 - 08:44 2842+ kez okundu.
 

Antalya'da Merkez Anadolu Kimya A.Ş'ye ISO 9001:2015 Kalite Belgesi Verildi

Merkez Anadolu Kimya A.Ş, ISO 9001:2015 Kalite Belgesi’ni almaya hak kazandı. Bu belge, şirket yönetim kurulu başkanı Osman Dirican’a Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Köksal Selçuk tarafından takdim edildi
Antalya 'da faaliyet gösteren Merkez Anadolu Kimya A.Ş, ISO 9001:2015 Kalite Belgesi'ni almaya hak kazandı. Belge, şirket yönetim kurulu başkanı Osman Dirican 'a Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Köksal Selçuk tarafından takdim edildi. Dirican, belgenin verilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bu belge, şirketimizin kalite yönetim sistemimizin uluslararası standartlara uygun olduğunun bir göstergesidir. Bu belgeyi almak için büyük bir emek ve çaba sarf ettik. Bu süreçte bizlere destek veren herkese teşekkür ederiz" dedi. Dirican, Merkez Anadolu Kimya A.Ş olarak, kaliteye ve müşteri memnuniyetine büyük önem verdiklerini belirterek, "Bu belge ile birlikte, kaliteli ve güvenilir ürünler sunmaya devam edeceğiz" diye konuştu. Osman Dirican Kimdir? 1 Ağustos 1968'de Burdur'un Bucak ilçesinde doğan Osman Dirican, evli ve 3 çocuk babası. Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nden 1991 yılında mezun oldu. 1994 yılına kadar bir tarım firmasında satış ve pazarlama müdürlüğü yaptı. 1995 yılında kurduğu gübre şirketi ile ticari faaliyetlerine başladı. Dirican, 2002-2018 yılları arasında Antalya AK Parti Sosyal Politikalar İl Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. 1 Kasım 2015 Genel Seçimlerinde, AK Parti Antalya Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığı görevini yürüttü. Sivil toplum örgütleri ve derneklerde de çeşitli görevler üstlenen Dirican, Antalya İmam Hatipliler Derneği (ANIMDER) üyesi, İlim Yayma Cemiyeti İstişare Kurulu üyesi, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis üyesi ve Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Danışma Kurulu üyesidir.
Merkez Anadolu Kimya A.Ş, ISO 9001:2015 Kalite Belgesi’ni almaya hak kazandı. Bu belge, şirket yönetim kurulu başkanı Osman Dirican’a Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Köksal Selçuk tarafından takdim edildi

Antalya 'da faaliyet gösteren Merkez Anadolu Kimya A.Ş, ISO 9001:2015 Kalite Belgesi'ni almaya hak kazandı. Belge, şirket yönetim kurulu başkanı Osman Dirican 'a Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Köksal Selçuk tarafından takdim edildi.

Dirican, belgenin verilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bu belge, şirketimizin kalite yönetim sistemimizin uluslararası standartlara uygun olduğunun bir göstergesidir. Bu belgeyi almak için büyük bir emek ve çaba sarf ettik. Bu süreçte bizlere destek veren herkese teşekkür ederiz" dedi.

Dirican, Merkez Anadolu Kimya A.Ş olarak, kaliteye ve müşteri memnuniyetine büyük önem verdiklerini belirterek, "Bu belge ile birlikte, kaliteli ve güvenilir ürünler sunmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Osman Dirican Kimdir?

1 Ağustos 1968'de Burdur'un Bucak ilçesinde doğan Osman Dirican, evli ve 3 çocuk babası. Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nden 1991 yılında mezun oldu. 1994 yılına kadar bir tarım firmasında satış ve pazarlama müdürlüğü yaptı. 1995 yılında kurduğu gübre şirketi ile ticari faaliyetlerine başladı.

Dirican, 2002-2018 yılları arasında Antalya AK Parti Sosyal Politikalar İl Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. 1 Kasım 2015 Genel Seçimlerinde, AK Parti Antalya Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığı görevini yürüttü.

Sivil toplum örgütleri ve derneklerde de çeşitli görevler üstlenen Dirican, Antalya İmam Hatipliler Derneği (ANIMDER) üyesi, İlim Yayma Cemiyeti İstişare Kurulu üyesi, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis üyesi ve Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Danışma Kurulu üyesidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.