,, ,

Antalya, 3. kez Grand Slam’e ev sahipliği yapacak

Spor 29.03.2023 - 09:34, Güncelleme: 29.03.2023 - 09:34 25443+ kez okundu.
 

Antalya, 3. kez Grand Slam’e ev sahipliği yapacak

Antalya, 3. kez Grand Slam’e ev sahipliği yapacak
Uluslararası Judo Federasyonu ’nun (IJF) yıllık takviminde yer alan ve 2024 Paris Yaz Olimpiyat Oyunları ’na puan ve kota hakkı kazandıracak Grand Slam müsabakalarına Antalya üçüncü kez ev sahipliği yapacak. Katılan ülke ile judoka sayısının yüksek olduğu bu organizasyon ülkemiz açısından prestij olarak dikkat çekiyor. Aralarında Olimpiyat, Dünya ve Avrupa şampiyonalarında dereceye giren judocuların da yer aldığı 2023 Antalya Grand Slam’de; Türkiye 23 kadın ve 21 erkek judoka ile tatamide madalya mücadelesi yapacak. 31 Mart - 02 Nisan tarihleri arasında Antalya Spor Salonu’nda yapılacak olan ve 85 ülkeden 266 kadın ile 350 erkek judocu ön kayıt yaptırdığı büyük organizasyonda Ay-yıldızlı judogileri giyecek olimpik milli takımımızda yer alan isimler ve müsabaka günleri şöyle: 31 Mart Cuma Kadınlar: 48 kilo: Merve Azak , Ayşe Öz , Gül Kader Şentürk , Hanife Özcan 52 kilo: Zeliha Cinci , İlayda Merve Koçyiğit 57 kilo: Hasret Bozkurt , Ayşenur Budak , Ayşenur Karadağ , Gülzade Korkmaz Erkekler: 60 kilo: Fırat Çekim, Yunus Emre Esenboğa, Alperen Ergün, 66 kilo: Muhammed Demirel, İbrahim Demirel, Abdullah Berkin Özcan, Samet Kumtaş 01 Nisan Cumartesi Kadınlar: 63 kilo: Minel Akdeniz, Habibe Afyonlu, Ayten Yeksan, 70 kilo: Fidan Ögel, Ümmühan Kıroğlu Erkekler: 73 kilo: Umalt Demirel, Bayram Kandemir, Soner Kumtaş 81 kilo: Vedat Albayrak, Muhammed Koç, Erman Gürgen 02 Nisan Pazar Kadınlar: 78 kilo: Serdem Daharlı, Ece Zurnacı, +78 kilo: Kayra Sayit, Hilal Öztürk, Duygu Dirgen, Kübranur Esir Erkekler: 90 kilo: Mihael Zgank, Ömer Kemal Aydın, Cem Demirtaş, Suat Can Yapıcı, 100 kilo: Mert Şişmanlar, Sidar Akkuş +100 kilo: Münir Ertuğ, İbrahim Tataroğlu, Recep Ergini Tunahan Tutar.
Antalya, 3. kez Grand Slam’e ev sahipliği yapacak

Uluslararası Judo Federasyonu ’nun (IJF) yıllık takviminde yer alan ve 2024 Paris Yaz Olimpiyat Oyunları ’na puan ve kota hakkı kazandıracak Grand Slam müsabakalarına Antalya üçüncü kez ev sahipliği yapacak.

Katılan ülke ile judoka sayısının yüksek olduğu bu organizasyon ülkemiz açısından prestij olarak dikkat çekiyor. Aralarında Olimpiyat, Dünya ve Avrupa şampiyonalarında dereceye giren judocuların da yer aldığı 2023 Antalya Grand Slam’de; Türkiye 23 kadın ve 21 erkek judoka ile tatamide madalya mücadelesi yapacak. 31 Mart - 02 Nisan tarihleri arasında Antalya Spor Salonu’nda yapılacak olan ve 85 ülkeden 266 kadın ile 350 erkek judocu ön kayıt yaptırdığı büyük organizasyonda Ay-yıldızlı judogileri giyecek olimpik milli takımımızda yer alan isimler ve müsabaka günleri şöyle:

31 Mart Cuma

Kadınlar:

48 kilo: Merve Azak , Ayşe Öz , Gül Kader Şentürk , Hanife Özcan

52 kilo: Zeliha Cinci , İlayda Merve Koçyiğit

57 kilo: Hasret Bozkurt , Ayşenur Budak , Ayşenur Karadağ , Gülzade Korkmaz

Erkekler:

60 kilo: Fırat Çekim, Yunus Emre Esenboğa, Alperen Ergün,

66 kilo: Muhammed Demirel, İbrahim Demirel, Abdullah Berkin Özcan, Samet Kumtaş

01 Nisan Cumartesi

Kadınlar:

63 kilo: Minel Akdeniz, Habibe Afyonlu, Ayten Yeksan,

70 kilo: Fidan Ögel, Ümmühan Kıroğlu

Erkekler:

73 kilo: Umalt Demirel, Bayram Kandemir, Soner Kumtaş

81 kilo: Vedat Albayrak, Muhammed Koç, Erman Gürgen

02 Nisan Pazar

Kadınlar:

78 kilo: Serdem Daharlı, Ece Zurnacı,

+78 kilo: Kayra Sayit, Hilal Öztürk, Duygu Dirgen, Kübranur Esir

Erkekler:

90 kilo: Mihael Zgank, Ömer Kemal Aydın, Cem Demirtaş, Suat Can Yapıcı,

100 kilo: Mert Şişmanlar, Sidar Akkuş

+100 kilo: Münir Ertuğ, İbrahim Tataroğlu, Recep Ergini Tunahan Tutar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.