,, ,

Ankaralılar Derneği Genel Başkanı Hilmi Yaman Adaylık Başvurusunu Yaptı

Siyaset 18.12.2023 - 12:39, Güncelleme: 18.12.2023 - 12:39 6712+ kez okundu.
 

Ankaralılar Derneği Genel Başkanı Hilmi Yaman Adaylık Başvurusunu Yaptı

Ankaralılar Derneği Başkanı Hilmi Yaman, Yenimahalle Belediye Başkanlığı için AK Parti’ye başvurdu, halka hizmet etmeyi hedefliyor.
Yerel seçimler için geri sayım sürerken, siyasi partilerde aday adaylarının başvuru süreci de devam ediyor. Hareketliliğin yaşandığı bu günlerde Ankaralılar Derneği Genel Başkanı Hilmi Yaman , adaylık başvurusunu gerçekleştirdi. Yaman, Yenimahalle Belediye Başkanı adaylığa ilişkin belgeleri AK Parti Ankara İl Başkanlığına teslim etti. Ankaralılar Derneği Genel Başkanı Hilmi Yaman, Yenimahalle ilçesine hak ettiği en güzel hizmetleri sunmak üzere yola çıktığını belirterek, "Doğup büyüdüğüm ilçeye hizmet etmek en büyük temennim. Yenimahalle’yi Yenimahalleli hemşehrilerimizle beraber yöneteceğiz" dedi. Esnafın içerisinden gelen Yaman, “Her zaman esnafımızın yanında olacağız” diye belirtti. Başkan seçildiği takdirde sosyal belediyecilik anlayışını benimseyeceğini söyleyen Yaman, “Projelerimiz hazır ama önceliğimiz şeffaf olup vatandaşa hizmet etmek. Sosyal belediyecilik yapacağız. Mahallelerde önce sorunları tespit edip, sonra mahalleliye sorup ne gerekiyorsa onu yapacağız. Vatandaş ne istiyorsa o olacak” açıklamasında bulundu.
Ankaralılar Derneği Başkanı Hilmi Yaman, Yenimahalle Belediye Başkanlığı için AK Parti’ye başvurdu, halka hizmet etmeyi hedefliyor.

Yerel seçimler için geri sayım sürerken, siyasi partilerde aday adaylarının başvuru süreci de devam ediyor. Hareketliliğin yaşandığı bu günlerde Ankaralılar Derneği Genel Başkanı Hilmi Yaman , adaylık başvurusunu gerçekleştirdi. Yaman, Yenimahalle Belediye Başkanı adaylığa ilişkin belgeleri AK Parti Ankara İl Başkanlığına teslim etti.

Ankaralılar Derneği Genel Başkanı Hilmi Yaman, Yenimahalle ilçesine hak ettiği en güzel hizmetleri sunmak üzere yola çıktığını belirterek, "Doğup büyüdüğüm ilçeye hizmet etmek en büyük temennim. Yenimahalle’yi Yenimahalleli hemşehrilerimizle beraber yöneteceğiz" dedi. Esnafın içerisinden gelen Yaman, “Her zaman esnafımızın yanında olacağız” diye belirtti.

Başkan seçildiği takdirde sosyal belediyecilik anlayışını benimseyeceğini söyleyen Yaman, “Projelerimiz hazır ama önceliğimiz şeffaf olup vatandaşa hizmet etmek. Sosyal belediyecilik yapacağız. Mahallelerde önce sorunları tespit edip, sonra mahalleliye sorup ne gerekiyorsa onu yapacağız. Vatandaş ne istiyorsa o olacak” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.