,, ,

Ankaralılar Derneği Aşure Etkinliği Düzenledi.

Gündem 19.08.2023 - 09:31, Güncelleme: 19.08.2023 - 10:49 4006+ kez okundu.
 

Ankaralılar Derneği Aşure Etkinliği Düzenledi.

Ankaralılar Derneği, Aşure Günü’nde bir etkinlik düzenledi. Etkinliğe siyaset, sivil toplum ve basın dünyasından isimler katıldı. Aşure, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.
Ankaralılar Derneği (AHİD) Muharrem Ayı vesilesiyle Aşure Günü dolayısıyla bir etkinlik düzenledi. Etkinliğe Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok Mesvak Başkanı Nurettin Konaklı Çiçekçiler Federasyonu Başkanı Hüseyin Çakır Ak Parti Milletvekili Kurtcan Çelebi , Zehranur Aydemir , Murat Alpaslan , Nevzat Ceylan, İYİ Parti Milletvekili  Adnan Beker , Yüksel Arslan , CHP Ankara il Başkanı Ali Hikmet Akıllı ve çok sayıda vatandaş, STK Başkanları katıldı. Etkinlikte konuşan Ankaralılar Derneği Başkanı Hilmi Yaman "Aşure, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştiren bir yemektir. Bu vesileyle tüm Ankaralıları bir araya getirmek istedik. Aşuremizi tüm halkımızla paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi. Etkinlikte Hilmi Yaman , Mansur Yavaş , Fethi Yaşar, Hilal Ayık , Nevzat Ceylan çocuklara ve vatandaşlara aşure dağıtıldı. Çocuklar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Etkinlik, aşure dağıtımı ile son buldu.
Ankaralılar Derneği, Aşure Günü’nde bir etkinlik düzenledi. Etkinliğe siyaset, sivil toplum ve basın dünyasından isimler katıldı. Aşure, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Ankaralılar Derneği (AHİD) Muharrem Ayı vesilesiyle Aşure Günü dolayısıyla bir etkinlik düzenledi. Etkinliğe Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok Mesvak Başkanı Nurettin Konaklı Çiçekçiler Federasyonu Başkanı Hüseyin Çakır Ak Parti Milletvekili Kurtcan Çelebi , Zehranur Aydemir , Murat Alpaslan , Nevzat Ceylan, İYİ Parti Milletvekili  Adnan Beker , Yüksel Arslan , CHP Ankara il Başkanı Ali Hikmet Akıllı ve çok sayıda vatandaş, STK Başkanları katıldı.

Etkinlikte konuşan Ankaralılar Derneği Başkanı Hilmi Yaman "Aşure, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştiren bir yemektir. Bu vesileyle tüm Ankaralıları bir araya getirmek istedik. Aşuremizi tüm halkımızla paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

Etkinlikte Hilmi Yaman , Mansur Yavaş , Fethi Yaşar,  Hilal Ayık , Nevzat Ceylan çocuklara ve vatandaşlara aşure dağıtıldı. Çocuklar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Etkinlik, aşure dağıtımı ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.