,, ,

Ankara'da yaralı bulunan balaban tedaviye alındı

Gündem 06.05.2022 - 17:16, Güncelleme: 06.05.2022 - 17:16 4591+ kez okundu.
 

Ankara'da yaralı bulunan balaban tedaviye alındı

Ankara'da yaralı bulunan balaban tedaviye alındı
Ankara'nın Sincan ilçesinde vatandaşın bulduğu yaralı balaban, tedavisinin ardından doğaya bırakılacak. İlçenin Malıköy Mahallesi kırsalında yaralı balaban gören kişi, tedavisi için kuşu Polatlı ilçesindeki bir veteriner kliniğine götürdü. Klinik yöneticisi Tülay Karakuş'un, su ile gıda ihtiyacını giderdiği ve bakımını yaptığı kuş, Doğa Koruma ve Milli Parklar 9. Bölge Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesinde tedavisine devam edilecek yırtıcı kuş, iyileştikten sonra bulunduğu bölgede doğaya salınacak.    
Ankara'da yaralı bulunan balaban tedaviye alındı

Ankara'nın Sincan ilçesinde vatandaşın bulduğu yaralı balaban, tedavisinin ardından doğaya bırakılacak.

İlçenin Malıköy Mahallesi kırsalında yaralı balaban gören kişi, tedavisi için kuşu Polatlı ilçesindeki bir veteriner kliniğine götürdü.

Klinik yöneticisi Tülay Karakuş'un, su ile gıda ihtiyacını giderdiği ve bakımını yaptığı kuş, Doğa Koruma ve Milli Parklar 9. Bölge Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesinde tedavisine devam edilecek yırtıcı kuş, iyileştikten sonra bulunduğu bölgede doğaya salınacak.

 
 

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.