,, ,

Ankara'da Kaza: 2 Araç Çarpıştı, Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Gündem 27.03.2024 - 15:50, Güncelleme: 27.03.2024 - 15:50 3607+ kez okundu.
 

Ankara'da Kaza: 2 Araç Çarpıştı, Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

27 Mart 2024’te Ankara’da meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan yaralılar hastaneye kaldırıldı
27 Mart 2024 tarihinde Ankara 'da İvedik Mehmet Akif Caddesi 'nde meydana gelen kazada iki araç çarpıştı. Kazada iki kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, bir tır arkadan bir Şahin'e çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan Şahin karşı şeride geçti ve burada bir Mercedes ile çarpıştı. Kazada Şahin'de sıkışan yaralılar, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. Kaza sonrası bölgede bir süre trafik yoğunluğu oluştu. Görgü tanıklarının ifadelerine göre tır, Şahin'e arkadan oldukça hızlı bir şekilde çarptı. Çarpmanın etkisiyle Şahin'in sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği ve karşı şeride geçtiği belirtildi. Hastaneye kaldırılan yaralıların durumunun stabil olduğu öğrenildi.
27 Mart 2024’te Ankara’da meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan yaralılar hastaneye kaldırıldı

27 Mart 2024 tarihinde Ankara 'da İvedik Mehmet Akif Caddesi 'nde meydana gelen kazada iki araç çarpıştı. Kazada iki kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, bir tır arkadan bir Şahin'e çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan Şahin karşı şeride geçti ve burada bir Mercedes ile çarpıştı. Kazada Şahin'de sıkışan yaralılar, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaza sonrası bölgede bir süre trafik yoğunluğu oluştu.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre tır, Şahin'e arkadan oldukça hızlı bir şekilde çarptı. Çarpmanın etkisiyle Şahin'in sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği ve karşı şeride geçtiği belirtildi.

Hastaneye kaldırılan yaralıların durumunun stabil olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.