,, ,

Ankara'da Kadın Muhtarlara Güçlendirme Eğitimi

Gündem 19.02.2024 - 09:47, Güncelleme: 19.02.2024 - 09:47 2988+ kez okundu.
 

Ankara'da Kadın Muhtarlara Güçlendirme Eğitimi

19 Şubat’ta Ankara’da, kadın muhtarlar ve adayları için kapasite güçlendirme programı düzenlenecek.
Kadın Muhtar ve Muhtar Adayları Kapasite Güçlendirme Programı 19 Şubat’ta Ankara ’da! Ankara’da, 19 Şubat Pazartesi günü kadın muhtarlar ve muhtar adayları için kapasite güçlendirme eğitimi düzenlenecek. Ankara’da 19 Şubat Pazartesi günü gerçekleştirilecek eğitimde, mevcut kadın muhtarların güçlendirilmesi ve kadın muhtar sayısının artırılması hedefleniyor. Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı , yaklaşan yerel seçimler öncesinde mevcut kadın muhtarların yanında olmayı ve aday olmak isteyen kadınları teşvik etmeyi amaçlıyor. Ankara’nın kadın muhtarlarının ve muhtar adaylarının katılacağı kapasite güçlendirme programı 'eşit temsil' ve 'eşit katılım' temasıyla gerçekleştirilecek.
19 Şubat’ta Ankara’da, kadın muhtarlar ve adayları için kapasite güçlendirme programı düzenlenecek.

Kadın Muhtar ve Muhtar Adayları Kapasite Güçlendirme Programı 19 Şubat’ta Ankara ’da!

Ankara’da, 19 Şubat Pazartesi günü kadın muhtarlar ve muhtar adayları için kapasite güçlendirme eğitimi düzenlenecek.

Ankara’da 19 Şubat Pazartesi günü gerçekleştirilecek eğitimde, mevcut kadın muhtarların güçlendirilmesi ve kadın muhtar sayısının artırılması hedefleniyor.

Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı , yaklaşan yerel seçimler öncesinde mevcut kadın muhtarların yanında olmayı ve aday olmak isteyen kadınları teşvik etmeyi amaçlıyor. Ankara’nın kadın muhtarlarının ve muhtar adaylarının katılacağı kapasite güçlendirme programı 'eşit temsil' ve 'eşit katılım' temasıyla gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.