,, ,

Ankara'da 5 ton metil ve etil alkol ele geçirildi

Asayiş 11.07.2023 - 12:48, Güncelleme: 11.07.2023 - 12:48 4576+ kez okundu.
 

Ankara'da 5 ton metil ve etil alkol ele geçirildi

Ankara'da 5 ton metil ve etil alkol ele geçirildi
Ankara 'da kaçakçılıkla mücadeleye yönelik operasyonda 5 ton metil ve etil alkol ele geçirildi, bir kişi gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Yenimahalle ilçesinde bulunan depoya operasyon düzenlendi. Operasyonda, sahte alkollü içki üretiminde kullanılan 5 ton metil ve etil alkol, 34 litre aroma, 745 kit ve 330 sahte marka etiketi ele geçirildi. Bu kapsamda gözaltına alınan bir şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.    
Ankara'da 5 ton metil ve etil alkol ele geçirildi

Ankara 'da kaçakçılıkla mücadeleye yönelik operasyonda 5 ton metil ve etil alkol ele geçirildi, bir kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Yenimahalle ilçesinde bulunan depoya operasyon düzenlendi.

Operasyonda, sahte alkollü içki üretiminde kullanılan 5 ton metil ve etil alkol, 34 litre aroma, 745 kit ve 330 sahte marka etiketi ele geçirildi.

Bu kapsamda gözaltına alınan bir şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.