,, ,

Ankara'da 4 ayrı hırsızlık olayına karışan şüpheli tutuklandı

Gündem 20.09.2023 - 13:09, Güncelleme: 20.09.2023 - 13:09 2466+ kez okundu.
 

Ankara'da 4 ayrı hırsızlık olayına karışan şüpheli tutuklandı

Ankara’da 4 ayrı hırsızlık olayına karışan şüpheli, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edildikten sonra gözaltına alındı ve tutuklandı. Şüphelinin evinde çalınan ziynet eşyaları ve cep telefonu bulundu
Ankara 'da 4 ayrı hırsızlık olayıyla ilgili güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edildikten sonra gözaltına alınan şüpheli, tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, Yenimahalle ve Mamak ilçelerindeki 4 hırsızlık olayına karışan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Şüphelilerin geliş ve gidiş güzergahlarındaki 55 güvenlik kamerası kaydını izleyen ekipler, zanlılar E.Y, P.Ö. ve M.B'nin olay yerine taksi ve dolmuşlarla gelip gittiklerini tespit etti. Şehir dışından gelerek Ankara'da kiraladıkları gecekonduda kalan şüphelilere yönelik operasyon düzenleyen ekipler, E.Y. ve kardeşi N.Y'yi gözaltına aldı. E.Y'nin yapılan sorgusunda "hırsızlık" suçundan arandığı belirlendi. Operasyon düzenlenen adreslerde, evlerden çalınan küpe, yüzük ve kolyeden oluşan 79 parça ziynet eşyası, 3 bin 100 lira ile cep telefonu ele geçirildi. Polis ekipleri, ziynet eşyaları ve cep telefonunu sahiplerine teslim etti. Şüpheli E.Y, işlemlerinin ardından sevk edildiği hakimlikçe tutuklandı.    
Ankara’da 4 ayrı hırsızlık olayına karışan şüpheli, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edildikten sonra gözaltına alındı ve tutuklandı. Şüphelinin evinde çalınan ziynet eşyaları ve cep telefonu bulundu
Ankara 'da 4 ayrı hırsızlık olayıyla ilgili güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edildikten sonra gözaltına alınan şüpheli, tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, Yenimahalle ve Mamak ilçelerindeki 4 hırsızlık olayına karışan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
Şüphelilerin geliş ve gidiş güzergahlarındaki 55 güvenlik kamerası kaydını izleyen ekipler, zanlılar E.Y, P.Ö. ve M.B'nin olay yerine taksi ve dolmuşlarla gelip gittiklerini tespit etti.

Şehir dışından gelerek Ankara'da kiraladıkları gecekonduda kalan şüphelilere yönelik operasyon düzenleyen ekipler, E.Y. ve kardeşi N.Y'yi gözaltına aldı.

E.Y'nin yapılan sorgusunda "hırsızlık" suçundan arandığı belirlendi.
Operasyon düzenlenen adreslerde, evlerden çalınan küpe, yüzük ve kolyeden oluşan 79 parça ziynet eşyası, 3 bin 100 lira ile cep telefonu ele geçirildi.
Polis ekipleri, ziynet eşyaları ve cep telefonunu sahiplerine teslim etti.
Şüpheli E.Y, işlemlerinin ardından sevk edildiği hakimlikçe tutuklandı.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.