,, ,

Ankara’da 20. Kadın Muhtar ve Muhtar Adayları Kapasite Güçlendirme Eğitimi Gerçekleştirildi

Gündem 27.02.2024 - 09:09, Güncelleme: 27.02.2024 - 09:33 3521+ kez okundu.
 

Ankara’da 20. Kadın Muhtar ve Muhtar Adayları Kapasite Güçlendirme Eğitimi Gerçekleştirildi

Ankara’da 20. Kadın Muhtar Eğitimi, 1422 mahallede 127 kadın muhtarla eşit ve kapsayıcı bir mahalle için adım atıyor!
Kadın Muhtar ve Muhtar Adayları Kapasite Güçlendirme Eğitimlerinin 20’incisi Ankara ’da Yapıldı! Ankara’nın toplam 1422 mahallesi var. Kadın muhtar sayısı 127!  Türkiye geneli “kadın muhtar ve muhtar adayları” kapasite güçlendirme eğitimlerine tüm hızıyla ve yoğun ilgi ile devam ediyor!  Kadın muhtar ve muhtar adayları adayları kapasite güçlendirme eğitimlerinin 20’incisi başkentte düzenlendi.  Eğitimler kapsamında; kadınların nasıl aday olabilecekleri, seçim ve sandık güvenliği, seçim stratejileri, kampanya yönetimi, iletişim teknikleri, mahallede eşitlik ve kapsayıcılık, hak temelli yaklaşım, afetler ve kentsel dirençlilik, toplumsal cinsiyet eşitliği gibi konularda bilgi ve deneyim paylaşımında bulunuldu.  Unutmayalım, daha eşit ve kapsayıcı bir mahalle mümkün! Neden olmasın ki?
Ankara’da 20. Kadın Muhtar Eğitimi, 1422 mahallede 127 kadın muhtarla eşit ve kapsayıcı bir mahalle için adım atıyor!

Kadın Muhtar ve Muhtar Adayları Kapasite Güçlendirme Eğitimlerinin 20’incisi Ankara ’da Yapıldı!

Ankara’nın toplam 1422 mahallesi var. Kadın muhtar sayısı 127! 

Türkiye geneli “ kadın muhtar ve muhtar adayları” kapasite güçlendirme eğitimlerine tüm hızıyla ve yoğun ilgi ile devam ediyor! 

Kadın muhtar ve muhtar adayları adayları kapasite güçlendirme eğitimlerinin 20’incisi başkentte düzenlendi. 

Eğitimler kapsamında; kadınların nasıl aday olabilecekleri, seçim ve sandık güvenliği, seçim stratejileri, kampanya yönetimi, iletişim teknikleri, mahallede eşitlik ve kapsayıcılık, hak temelli yaklaşım, afetler ve kentsel dirençlilik, toplumsal cinsiyet eşitliği gibi konularda bilgi ve deneyim paylaşımında bulunuldu. 

Unutmayalım, daha eşit ve kapsayıcı bir mahalle mümkün! Neden olmasın ki?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.