,, ,

Ankara Keçiören’de Market Arbedesi: 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Gündem 01.02.2024 - 10:39, Güncelleme: 01.02.2024 - 10:39 3417+ kez okundu.
 

Ankara Keçiören’de Market Arbedesi: 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Ankara Keçiören’deki markette çıkan tartışma sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Polis, 6 kişiyi gözaltına aldı
Ankara ’nın Keçiören ilçesinde bir markette çıkan tartışma sonucu arbede yaşandı. Market sahibi S.İ. ile alışveriş yapmak için gelen iki kadın arasında çıkan tartışma, kadınların yakınlarının da dahil olmasıyla büyüdü. Olaydan bir gün sonra 10 kişilik grup, 2 araçla markete geldi ve market sahibi S.İ. ile tartışmaya başladı. Çıkan tartışma arbedeye dönüştü ve çevre esnafının duyduğu bağrışma sesleri üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Sağlık ekiplerinin ilk belirlemelerine göre, olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırıldı. Polis , olayla ilgili olarak 6 kişiyi gözaltına aldı ve soruşturma devam ediyor.
Ankara Keçiören’deki markette çıkan tartışma sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Polis, 6 kişiyi gözaltına aldı

Ankara ’nın Keçiören ilçesinde bir markette çıkan tartışma sonucu arbede yaşandı. Market sahibi S.İ. ile alışveriş yapmak için gelen iki kadın arasında çıkan tartışma, kadınların yakınlarının da dahil olmasıyla büyüdü. Olaydan bir gün sonra 10 kişilik grup, 2 araçla markete geldi ve market sahibi S.İ. ile tartışmaya başladı. Çıkan tartışma arbedeye dönüştü ve çevre esnafının duyduğu bağrışma sesleri üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrıldı.

Sağlık ekiplerinin ilk belirlemelerine göre, olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırıldı. Polis , olayla ilgili olarak 6 kişiyi gözaltına aldı ve soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.