,, ,

Ankara Gıda ve Tarım Ürünleri Derneği Başkanı Canan Ceylan'ın kızı Cemre Dalkılıç ile Taner Balaban evlendi

Gündem 01.08.2023 - 09:44, Güncelleme: 01.08.2023 - 09:44 3055+ kez okundu.
 

Ankara Gıda ve Tarım Ürünleri Derneği Başkanı Canan Ceylan'ın kızı Cemre Dalkılıç ile Taner Balaban evlendi

Canan Ceylan'ın kızı Cemre Dalkılıç, Taner Balaban ile evlendi. Sarıyer'de görkemli bir düğün gerçekleşti.
Ankara Gıda ve Tarım Ürünleri Derneği Başkanı Canan Ceylan 'ın kızı Cemre Dalkılıç, hayatını Taner Balaban ile birleştirdi. Masal gibi bir düğün ile başlayan bu yeni birliktelik, Türkiye'nin her ilinden ve yurt dışından gelen konukların katılımıyla Sarıyer, İstanbul'da özel bir mekanda gerçekleşti. Görkemli düğün, siyasilerin yoğun ilgisiyle anımsanacak. AK Parti ve MHP kurucuları, vekiller, muhtarlar ve CHP vekillerinin de aralarında bulunduğu birçok siyasi isim düğüne katıldı. Yurt dışından gelen misafirler de bu özel günde Dalkılıç ve Balaban ailelerinin mutluluğuna ortak oldu. Düğün töreninin yanı sıra kına ve nikah da aynı mekanda gerçekleştirildi. Başkan Canan Ceylan, bu önemli günde konuklarla tek tek ilgilendi ve herkesin mutluluğunu paylaştı. Canan Ceylan'ın kızı Cemre'nin bu özel gününde, konukların ve ailelerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Eğlence dolu geçen düğünde, konuklar doyasıya dans etti ve çiftin mutluluğuna ortak oldu.    
Canan Ceylan'ın kızı Cemre Dalkılıç, Taner Balaban ile evlendi. Sarıyer'de görkemli bir düğün gerçekleşti.

Ankara Gıda ve Tarım Ürünleri Derneği Başkanı Canan Ceylan 'ın kızı Cemre Dalkılıç, hayatını Taner Balaban ile birleştirdi. Masal gibi bir düğün ile başlayan bu yeni birliktelik, Türkiye'nin her ilinden ve yurt dışından gelen konukların katılımıyla Sarıyer, İstanbul'da özel bir mekanda gerçekleşti.

Görkemli düğün, siyasilerin yoğun ilgisiyle anımsanacak. AK Parti ve MHP kurucuları, vekiller, muhtarlar ve CHP vekillerinin de aralarında bulunduğu birçok siyasi isim düğüne katıldı. Yurt dışından gelen misafirler de bu özel günde Dalkılıç ve Balaban ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.

Düğün töreninin yanı sıra kına ve nikah da aynı mekanda gerçekleştirildi. Başkan Canan Ceylan, bu önemli günde konuklarla tek tek ilgilendi ve herkesin mutluluğunu paylaştı.
Canan Ceylan'ın kızı Cemre'nin bu özel gününde, konukların ve ailelerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Eğlence dolu geçen düğünde, konuklar doyasıya dans etti ve çiftin mutluluğuna ortak oldu.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.