,, ,

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş’tan Bayram Mesajı

Gündem 09.04.2024 - 14:17, Güncelleme: 09.04.2024 - 14:17 4780 kez okundu.
 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş’tan Bayram Mesajı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yavaş, bayramın manevi duygularını ve Ankara’nın bayrama hazırlıklarını belirtti
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş , Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yavaş, mesajında bayramın manevi duyguları en üst seviyede hissettirdiğini ve bu bayramın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı için Ankara’nın ana arterlerini, sembol noktalarını ve mezarlıkları temizleyerek ziyaretlere hazır hale getirdi. ASKİ, Ankara İtfaiyesi, Ankara Zabıtası ve ANFA Güvenlik ekipleri bayramda da 7/24 esasına göre mesailerini sürdürmeye devam ederken, EGO Genel Müdürlüğüne ait toplu taşıma araçları da bayram süresince ücretsiz olarak vatandaşlara hizmet verecek. Yavaş, bayram tatili nedeniyle yola çıkacak olan vatandaşlara uykularını almalarını, emniyet kemeri kullanmalarını ve mola sürelerini ihmal etmeden yolculuk etmelerini önerdi. Yavaş, “Büyüklerimizi, akraba ve komşularımızı ziyaret edeceğimiz; merhamete muhtaç, yetim, öksüz ve hastaların yüzlerinde tebessüm olduğumuz nice bayramlar olmasını diliyor; büyüklerimizin ellerinden, geleceğimizin teminatı gençlerimizin gözlerinden öpüyorum.” dedi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, tüm Ankaralıların, Türk milletinin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutladı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yavaş, bayramın manevi duygularını ve Ankara’nın bayrama hazırlıklarını belirtti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş , Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yavaş, mesajında bayramın manevi duyguları en üst seviyede hissettirdiğini ve bu bayramın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı için Ankara’nın ana arterlerini, sembol noktalarını ve mezarlıkları temizleyerek ziyaretlere hazır hale getirdi. ASKİ, Ankara İtfaiyesi, Ankara Zabıtası ve ANFA Güvenlik ekipleri bayramda da 7/24 esasına göre mesailerini sürdürmeye devam ederken, EGO Genel Müdürlüğüne ait toplu taşıma araçları da bayram süresince ücretsiz olarak vatandaşlara hizmet verecek.

Yavaş, bayram tatili nedeniyle yola çıkacak olan vatandaşlara uykularını almalarını, emniyet kemeri kullanmalarını ve mola sürelerini ihmal etmeden yolculuk etmelerini önerdi.

Yavaş, “Büyüklerimizi, akraba ve komşularımızı ziyaret edeceğimiz; merhamete muhtaç, yetim, öksüz ve hastaların yüzlerinde tebessüm olduğumuz nice bayramlar olmasını diliyor; büyüklerimizin ellerinden, geleceğimizin teminatı gençlerimizin gözlerinden öpüyorum.” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, tüm Ankaralıların, Türk milletinin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.