,, ,

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Altınok, PTT’yi Ziyaret Etti

Siyaset 08.03.2024 - 11:23, Güncelleme: 08.03.2024 - 11:23 6833+ kez okundu.
 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Altınok, PTT’yi Ziyaret Etti

Turgut Altınok, PTT çalışanlarına ulaşım müjdesi verdi ve Ankara’daki trafik sorununa dikkat çekti
Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok , Yenimahalle  PTT Başmüdürlüğü’nü ziyaret etti. Turgut Altınok’a Türk Haber-Sen Genel Başkanı Yücel Kazancıoğlu eşlik etti. Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Altınok, PTT’de görevli kadın çalışanlar ile bir araya geldi. Tüm kadın çalışanlara çiçek verdi, günlerini kutladı.   PTT çalışanlarına ulaşım müjdesi   Ziyaret sırasında, PTT çalışanı kadın görevlinin, “PTT çalışanlarına  eskiden ulaşım ücretsizdi, yeniden bu imkân verilmeli” talebi üzerine Altınok, müjdeyi verdi. Altınok, “Eskiden PTT çalışanlarımızın ulaşımı ücretsizdi. Mevcut Büyükşehir Belediyesi tarafından bu uygulama kaldırıldı. Yeni dönemde bütün PTT çalışanlarımıza ulaşım ücretsiz olacak” dedi. Altınok, Ankara’da yaşanan trafik sorununa da dikkat çekti. Altınok, “Buraya gelirken de trafikte oldukça zaman geçirdik. Yakında Ankara trafiği İstanbul trafiğini geçecek. Ulaşım büyük bir problem haline geldi. Büyükşehir Belediyesi otobüslerin tamir ve bakımını dahi yapamıyor. Otobüsler tıklım tıklım. Hızlıca yeni elektrikli otobüsler alacağız” diye konuştu.
Turgut Altınok, PTT çalışanlarına ulaşım müjdesi verdi ve Ankara’daki trafik sorununa dikkat çekti

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok , Yenimahalle  PTT Başmüdürlüğü’nü ziyaret etti. Turgut Altınok’a Türk Haber-Sen Genel Başkanı Yücel Kazancıoğlu eşlik etti.

Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Altınok, PTT’de görevli kadın çalışanlar ile bir araya geldi. Tüm kadın çalışanlara çiçek verdi, günlerini kutladı.

 

PTT çalışanlarına ulaşım müjdesi

 

Ziyaret sırasında, PTT çalışanı kadın görevlinin, “PTT çalışanlarına  eskiden ulaşım ücretsizdi, yeniden bu imkân verilmeli” talebi üzerine Altınok, müjdeyi verdi.

Altınok, “Eskiden PTT çalışanlarımızın ulaşımı ücretsizdi. Mevcut Büyükşehir Belediyesi tarafından bu uygulama kaldırıldı. Yeni dönemde bütün PTT çalışanlarımıza ulaşım ücretsiz olacak” dedi.

Altınok, Ankara’da yaşanan trafik sorununa da dikkat çekti.

Altınok, “Buraya gelirken de trafikte oldukça zaman geçirdik. Yakında Ankara trafiği İstanbul trafiğini geçecek. Ulaşım büyük bir problem haline geldi. Büyükşehir Belediyesi otobüslerin tamir ve bakımını dahi yapamıyor. Otobüsler tıklım tıklım. Hızlıca yeni elektrikli otobüsler alacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.