,, ,

Ankara AK Parti'de ilçe başkanları belli oldu

Siyaset 16.11.2023 - 14:24, Güncelleme: 16.11.2023 - 14:24 6963+ kez okundu.
 

Ankara AK Parti'de ilçe başkanları belli oldu

Ankara AK Parti İl Başkanı Hakan Han Özcan, Türkiye Yüzyılı’na ilçeleri hazırlayacak yeni ilçe başkanlarını duyurdu. Yeni görevlere gelen isimler arasında Çubuk, Ayaş, Bala, Kalecik, Güdül, Şereflikoçhisar, Sincan ve Keçiören ilçe başkanları bulunuyor.
Ankara AK Parti İl Başkanı Hakan Han Özcan , Türkiye Yüzyılı'na ilçeleri hazırlayacak yeni ilçe başkanlarını açıkladı. Özcan, yaptığı açıklamada, "Türkiye Yüzyılı'na ilçelerimizi koşar adım hazırlayacak Çubuk İlçe Başkanımız Ahmet Kılıç 'a, Ayaş İlçe Başkanımız Ahmet Güleryüz 'e, Bala İlçe Başkanımız Evren Dalkıran 'a, Kalecik İlçe Başkanımız Satılmış Karadoğan 'a, Güdül İlçe Başkanımız Adnan Karaman 'a, Şereflikoçhisar İlçe Başkanımız Levent Sarıkaya 'ya, Sincan İlçe Başkanımız Mustafa Özcan 'a ve Keçiören İlçe Başkanımız Kadir Karapınar 'a yeni görevlerinde başarılar diliyor, Rabbimden hayırlı hizmetler nasip etmesini temenni ediyorum." dedi. Özcan, görevi devreden ilçe başkanları ve yönetimlerine de hizmetleri, emekleri ve gayretleri için teşkilatı ve hemşehrileri adına teşekkür etti. Yeni ilçe başkanları şu şekilde: Çubuk: Ahmet Kılıç Ayaş: Ahmet Güleryüz Bala: Evren Dalkıran Kalecik: Satılmış Karadoğan Güdül: Adnan Karaman Şereflikoçhisar: Levent Sarıkaya Sincan: Mustafa Özcan Keçiören: Kadir Karapınar
Ankara AK Parti İl Başkanı Hakan Han Özcan, Türkiye Yüzyılı’na ilçeleri hazırlayacak yeni ilçe başkanlarını duyurdu. Yeni görevlere gelen isimler arasında Çubuk, Ayaş, Bala, Kalecik, Güdül, Şereflikoçhisar, Sincan ve Keçiören ilçe başkanları bulunuyor.

Ankara AK Parti İl Başkanı Hakan Han Özcan , Türkiye Yüzyılı'na ilçeleri hazırlayacak yeni ilçe başkanlarını açıkladı.

Özcan, yaptığı açıklamada, "Türkiye Yüzyılı'na ilçelerimizi koşar adım hazırlayacak Çubuk İlçe Başkanımız Ahmet Kılıç 'a, Ayaş İlçe Başkanımız Ahmet Güleryüz 'e, Bala İlçe Başkanımız Evren Dalkıran 'a, Kalecik İlçe Başkanımız Satılmış Karadoğan 'a, Güdül İlçe Başkanımız Adnan Karaman 'a, Şereflikoçhisar İlçe Başkanımız Levent Sarıkaya 'ya, Sincan İlçe Başkanımız Mustafa Özcan 'a ve Keçiören İlçe Başkanımız Kadir Karapınar 'a yeni görevlerinde başarılar diliyor, Rabbimden hayırlı hizmetler nasip etmesini temenni ediyorum." dedi.

Özcan, görevi devreden ilçe başkanları ve yönetimlerine de hizmetleri, emekleri ve gayretleri için teşkilatı ve hemşehrileri adına teşekkür etti.

Yeni ilçe başkanları şu şekilde:

  • Çubuk: Ahmet Kılıç
  • Ayaş: Ahmet Güleryüz
  • Bala: Evren Dalkıran
  • Kalecik: Satılmış Karadoğan
  • Güdül: Adnan Karaman
  • Şereflikoçhisar: Levent Sarıkaya
  • Sincan: Mustafa Özcan
  • Keçiören: Kadir Karapınar
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.