,, ,

Anka Haber Ajansı'nın Mutlu Günü

Gündem 05.09.2022 - 13:06, Güncelleme: 05.09.2022 - 13:06 4513+ kez okundu.
 

Anka Haber Ajansı'nın Mutlu Günü

ANKA Haber Ajansı Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Sinan Tartanoğlu, gazeteci Yeşim Yavuzer ile İzmir Karşıyaka'da evlendi.
ANKA Haber Ajansı Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Sinan Tartanoğlu, gazeteci Yeşim Yavuzer ile İzmir Karşıyaka 'da evlendi. ANKA Haber Ajansı Sorumlu İşleri Müdürü Sinan Tartanoğlu gazeteci Yeşim Yavuzer ile İzmir Karşıyaka'daki Kent Balık Restoran'da evlendi.  Nikah törenine, çiftin ailesi, arkadaşları ve ANKA Haber Ajansı çalışanları katıldı. Çiftin nikahını, CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan ANKA Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Göksel Bozkurt Türkiye Gazeteciler Sendikası Genel Başkanı Gökhan Durmuş ve Ebru Özer 'in şahitliğinde Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz kıydı.  Belediye Başkanı Kırgöz, "Bu birlikteliği sevgi, saygı, hoşgörü temelleri üzerine inşa ederseniz göreceksiniz ki bu mutluluğunuz çoğalarak büyüyecek. Bir birlikteliği ayakta tutan, saygı ve hoşgörüdür" dedi ve çifte Nutuk ile Mustafa Kemal Atatürk imzalı kalem hediye etti.  CHP İzmir Milletvekili Bakan ise "Benim mutluluğumun sırrı, 'eşim nasıl mutlu olur' diye düşünmem; onun da 'Murat nasıl mutlu olur' diye düşünmesi. Birbirimiz için özveride bulunmamız. Ve o zaman ipin iki ucu girilmez. Biri kırgın olsa diğerinin gönlünü almaya çalışır. Mutluluğun sırrının karşındakini mutlu etmek olduğunu paylaşmak istiyorum. Aşk, yaşamın odağıdır" diye konuştu.   ANKA Haber Ajansı olarak, Yavuzer ve Tartanoğlu’na bir ömür mutluluklar diliyoruz.
ANKA Haber Ajansı Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Sinan Tartanoğlu, gazeteci Yeşim Yavuzer ile İzmir Karşıyaka'da evlendi.

ANKA Haber Ajansı Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Sinan Tartanoğlu, gazeteci Yeşim Yavuzer ile İzmir Karşıyaka 'da evlendi.

ANKA Haber Ajansı Sorumlu İşleri Müdürü Sinan Tartanoğlu gazeteci Yeşim Yavuzer ile İzmir Karşıyaka'daki Kent Balık Restoran'da evlendi. 

Nikah törenine, çiftin ailesi, arkadaşları ve ANKA Haber Ajansı çalışanları katıldı. Çiftin nikahını, CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan ANKA Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Göksel Bozkurt Türkiye Gazeteciler Sendikası Genel Başkanı Gökhan Durmuş ve Ebru Özer 'in şahitliğinde Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz kıydı. 

Belediye Başkanı Kırgöz, "Bu birlikteliği sevgi, saygı, hoşgörü temelleri üzerine inşa ederseniz göreceksiniz ki bu mutluluğunuz çoğalarak büyüyecek. Bir birlikteliği ayakta tutan, saygı ve hoşgörüdür" dedi ve çifte Nutuk ile Mustafa Kemal Atatürk imzalı kalem hediye etti. 

CHP İzmir Milletvekili Bakan ise "Benim mutluluğumun sırrı, 'eşim nasıl mutlu olur' diye düşünmem; onun da 'Murat nasıl mutlu olur' diye düşünmesi. Birbirimiz için özveride bulunmamız. Ve o zaman ipin iki ucu girilmez. Biri kırgın olsa diğerinin gönlünü almaya çalışır. Mutluluğun sırrının karşındakini mutlu etmek olduğunu paylaşmak istiyorum. Aşk, yaşamın odağıdır" diye konuştu.  

ANKA Haber Ajansı olarak, Yavuzer ve Tartanoğlu’na bir ömür mutluluklar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.