,, ,

Andırın'da freni boşalan kamyon faciası: Yaralılar var

Gündem 09.09.2023 - 12:09, Güncelleme: 09.09.2023 - 12:09 3689+ kez okundu.
 

Andırın'da freni boşalan kamyon faciası: Yaralılar var

Kahramanmaraş’ta cenaze törenine kamyon çarptı. Freni boşalan kamyon cenaze namazı için toplanan vatandaşlara ve araçlara çarptı.
Kahramanmaraş 'ın Andırın ilçesinde, freni boşalan kamyonun cenaze namazı için toplanan vatandaşlara çarptığı, yaralananların olduğu bildirildi. Kırsal Darıobası Mahallesi'ndeki Davut Avan'ın cenazesi için Kavaklı Mezarlığı'nda tören düzenlendi. Törene katılmak için vatandaşların toplandığı sırada, Kahramanmaraş-Andırın karayolundan gelen bir kamyon kalabalığın arasına daldı. Kaza yerine çok sayıda sağlık ekibi yönlendirildi. Freni boşaldığı belirtilen kamyonun çarpması sonucu yaralıların olduğu ifade edildi. Olay yerindeki bazı araçlarda da kaza nedeniyle hasar oluştuğu da kaydedildi.
Kahramanmaraş’ta cenaze törenine kamyon çarptı. Freni boşalan kamyon cenaze namazı için toplanan vatandaşlara ve araçlara çarptı.

Kahramanmaraş 'ın Andırın ilçesinde, freni boşalan kamyonun cenaze namazı için toplanan vatandaşlara çarptığı, yaralananların olduğu bildirildi.

Kırsal Darıobası Mahallesi'ndeki Davut Avan'ın cenazesi için Kavaklı Mezarlığı'nda tören düzenlendi.

Törene katılmak için vatandaşların toplandığı sırada, Kahramanmaraş- Andırın karayolundan gelen bir kamyon kalabalığın arasına daldı.

Kaza yerine çok sayıda sağlık ekibi yönlendirildi.

Freni boşaldığı belirtilen kamyonun çarpması sonucu yaralıların olduğu ifade edildi.

Olay yerindeki bazı araçlarda da kaza nedeniyle hasar oluştuğu da kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.