,, ,

Andımız Türkiye Hareketi'nden Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Şehitlere destek

Gündem 18.01.2024 - 09:36, Güncelleme: 18.01.2024 - 11:01 3709+ kez okundu.
 

Andımız Türkiye Hareketi'nden Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Şehitlere destek

Özgür Meriç Turan, Türk Milleti’nin değerlerine vurgu yaptı. Şehitlerin şehadetinin asla sorgulanamaz olduğu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Cumhurun Başı olduğunu ve Andımız’ında Türkiye Cumhuriyeti olduğunu belirtti
Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Özgür Meriç Turan , yaptığı açıklamada, Yüce Türk Milleti'nin kalbine Peygamberini, alnına Atasını yazmış bir millet olduğunu söyledi. Turan, "Şehitlerimizin şehadetini şu saatten sonra ne sorgular ne de sorgulatırız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beğenilsin beğenilmesin Cumhurun Başıdır. Andımız da Türkiye Cumhuriyetidir. Ülkemize ve ülkümüze yanlış yapan da namerttir" dedi. Özgür Meriç Turan , açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Yüce Türk Milleti, kalbine Peygamberini, alnına Atasını yazmış bir millettir. Bu milletin şehitleri, bu vatanın, bu bayrağı için canlarını feda etmişlerdir. Bizler, bu şehitlerimizin şehadetini şu saatten sonra ne sorgular ne de sorgulatırız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, beğenilsin beğenilmesin Cumhurun Başıdır. Andımız da Türkiye’ dir. Ülkemize ve ülkümüze yanlış yapan da namerttir. Tüm Şehitlerimize Allahdan Rahmet Yakınlarınada baş sağlığı diliyoruz dedi
Özgür Meriç Turan, Türk Milleti’nin değerlerine vurgu yaptı. Şehitlerin şehadetinin asla sorgulanamaz olduğu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Cumhurun Başı olduğunu ve Andımız’ında Türkiye Cumhuriyeti olduğunu belirtti

Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Özgür Meriç Turan , yaptığı açıklamada, Yüce Türk Milleti'nin kalbine Peygamberini, alnına Atasını yazmış bir millet olduğunu söyledi.

Turan, "Şehitlerimizin şehadetini şu saatten sonra ne sorgular ne de sorgulatırız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beğenilsin beğenilmesin Cumhurun Başıdır. Andımız da Türkiye Cumhuriyetidir. Ülkemize ve ülkümüze yanlış yapan da namerttir" dedi.

Özgür Meriç Turan , açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Yüce Türk Milleti, kalbine Peygamberini, alnına Atasını yazmış bir millettir. Bu milletin şehitleri, bu vatanın, bu bayrağı için canlarını feda etmişlerdir. Bizler, bu şehitlerimizin şehadetini şu saatten sonra ne sorgular ne de sorgulatırız.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, beğenilsin beğenilmesin Cumhurun Başıdır. Andımız da Türkiye’ dir. Ülkemize ve ülkümüze yanlış yapan da namerttir.

Tüm Şehitlerimize Allahdan Rahmet Yakınlarınada baş sağlığı diliyoruz dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.