,, ,

Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Turan’dan Gaziler Günü Mesajı: ‘Gazilerimizin Onurunu Koruyoruz

Gündem 19.09.2023 - 16:24, Güncelleme: 19.09.2023 - 16:24 3364+ kez okundu.
 

Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Turan’dan Gaziler Günü Mesajı: ‘Gazilerimizin Onurunu Koruyoruz

Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Özgür Meriç Turan, 19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle, gazilerin vatanseverliğine ve Türk milletinin bağımsızlık mücadelesindeki önemine vurgu yaptı
Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Özgür Meriç Turan 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında, gazilerin Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinde büyük bir rol oynadığını vurgulayan Turan, şunları söyledi: "Bugün, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve milli mücadelemizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ’ün, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından mareşallik rütbesi ve gazilik unvanı verilişinin 102. yıl dönümüdür. Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzur ve refahı için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum. Gazilerimiz, tarihimizin her döneminde olduğu gibi, bugün de ülkemizin bekası ve milletimizin geleceği için gözlerini kırpmadan mücadele eden, fedakarlık ve cesaretin sembolüdür. Gazilerimiz, vatan sevgisinin, milli birlik ve beraberliğin, demokrasi ve cumhuriyetin yaşayan abideleridir. Gazilerimiz, bizlere emanet ettikleri bu kutsal vatanı korumak ve yüceltmek için her türlü zorluğa göğüs geren, her türlü fedakarlığı gösteren yiğit evlatlardır. Bizler de Andımız Türkiye Hareketi olarak, gazilerimizin temsil ettikleri değerleri yaşatmak ve yüceltmek için çalışmaya devam ediyoruz. Bizler de Andımız Türkiye Hareketi olarak, gazilerimizin haklarını savunmak ve sorunlarını çözmek için gayret gösteriyoruz. Bizler de Andımız Türkiye Hareketi olarak, gazilerimizin onurunu korumak ve saygınlığını artırmak için mücadele ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, 19 Eylül Gaziler Günü’nü bir kez daha kutluyor, gazilerimize sağlık, mutluluk ve esenlik diliyorum."
Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Özgür Meriç Turan, 19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle, gazilerin vatanseverliğine ve Türk milletinin bağımsızlık mücadelesindeki önemine vurgu yaptı

Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Özgür Meriç Turan 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında, gazilerin Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinde büyük bir rol oynadığını vurgulayan Turan, şunları söyledi:

"Bugün, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve milli mücadelemizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ’ün, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından mareşallik rütbesi ve gazilik unvanı verilişinin 102. yıl dönümüdür. Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzur ve refahı için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum.

Gazilerimiz, tarihimizin her döneminde olduğu gibi, bugün de ülkemizin bekası ve milletimizin geleceği için gözlerini kırpmadan mücadele eden, fedakarlık ve cesaretin sembolüdür. Gazilerimiz, vatan sevgisinin, milli birlik ve beraberliğin, demokrasi ve cumhuriyetin yaşayan abideleridir. Gazilerimiz, bizlere emanet ettikleri bu kutsal vatanı korumak ve yüceltmek için her türlü zorluğa göğüs geren, her türlü fedakarlığı gösteren yiğit evlatlardır.

Bizler de Andımız Türkiye Hareketi olarak, gazilerimizin temsil ettikleri değerleri yaşatmak ve yüceltmek için çalışmaya devam ediyoruz. Bizler de Andımız Türkiye Hareketi olarak, gazilerimizin haklarını savunmak ve sorunlarını çözmek için gayret gösteriyoruz. Bizler de Andımız Türkiye Hareketi olarak, gazilerimizin onurunu korumak ve saygınlığını artırmak için mücadele ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, 19 Eylül Gaziler Günü’nü bir kez daha kutluyor, gazilerimize sağlık, mutluluk ve esenlik diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.