,, ,

Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Turan, KKTC’nin 40. Yıl Dönümünü Kutladı

Gündem 16.11.2023 - 10:47, Güncelleme: 16.11.2023 - 10:47 2824+ kez okundu.
 

Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Turan, KKTC’nin 40. Yıl Dönümünü Kutladı

Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Turan, KKTC’nin 40. Yıl Dönümünü Kutladı: Bağımsızlık Mücadelesi ve Azmin Sembolü
Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Özgür Meriç Turan , Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin 40. kuruluş yıl dönümünü kutladı. Turan, yaptığı açıklamada, "Yavru Vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin 40. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, bu uğurda canlarını siper eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimize sonsuz şükranlar sunuyorum" dedi. Turan, "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kıbrıs Türk halkının bağımsızlık mücadelesinin ve azminin bir sembolüdür. Bu topraklar, şehitlerimizin ve gazilerimizin kanlarıyla sulanmıştır. Bizler, bu toprakları vatan yapan şehitlerimizi ve gazilerimizi daima minnetle anacağız" ifadelerini kullandı. Turan, "KKTC'nin, bağımsızlığını ve egemenliğini korumak için her türlü mücadeleye hazırız. KKTC'nin, uluslararası alanda tanınması ve Kıbrıs sorununun adil bir şekilde çözümlenmesi için de mücadelemizi sürdüreceğiz" diye konuştu.
Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Turan, KKTC’nin 40. Yıl Dönümünü Kutladı: Bağımsızlık Mücadelesi ve Azmin Sembolü

Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Özgür Meriç Turan , Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin 40. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Turan, yaptığı açıklamada, "Yavru Vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin 40. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, bu uğurda canlarını siper eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimize sonsuz şükranlar sunuyorum" dedi.

Turan, "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kıbrıs Türk halkının bağımsızlık mücadelesinin ve azminin bir sembolüdür. Bu topraklar, şehitlerimizin ve gazilerimizin kanlarıyla sulanmıştır. Bizler, bu toprakları vatan yapan şehitlerimizi ve gazilerimizi daima minnetle anacağız" ifadelerini kullandı.

Turan, "KKTC'nin, bağımsızlığını ve egemenliğini korumak için her türlü mücadeleye hazırız. KKTC'nin, uluslararası alanda tanınması ve Kıbrıs sorununun adil bir şekilde çözümlenmesi için de mücadelemizi sürdüreceğiz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.