,, ,

Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Özgür Meriç Turan'dan 10 Kasım Mesajı

Gündem 10.11.2023 - 15:54, Güncelleme: 10.11.2023 - 15:54 2976+ kez okundu.
 

Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Özgür Meriç Turan'dan 10 Kasım Mesajı

Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Özgür Meriç Turan, 10 Kasım’da Atatürk’ü anma mesajı yayınladı ve Türkiye’nin aydınlık yarınlara taşıma sorumluluğunu vurguladı.
Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Özgür Meriç Turan , 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü'nde Bir Mesaj Yayınladı Bugün, Türk milletinin başı sağolsun dediği bir gün. 10 Kasım, yalnızca bir tarih değil, aynı zamanda Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anma ve hatırlama günüdür. Atatürk, Türk milletinin kalbinde ebedi bir lider olarak yaşamaya devam etmektedir. Atatürk, sadece askeri dehasıyla değil, aynı zamanda çağdaş, ilerici ve demokratik düşünceleriyle de öne çıkmış büyük bir liderdir. Andımız Türkiye Hareketi olarak, bugün onun mirasına sahip çıkma ve onun izinde Türkiye'yi daha aydınlık yarınlara taşıma sorumluluğumuzun bilinciyle bir aradayız. Atatürk'ün öğrettikleri, bize birlik ve beraberlik içinde yaşama, demokrasiye bağlılık ve çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşma hedefini göstermiştir. Andımız Türkiye Hareketi olarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve devrimleri doğrultusunda, ülkemizin kalkınması, demokrasinin güçlenmesi ve milletimizin refahı için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Türk milletine sevgi ve saygılarımı sunuyorum. dedi
Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Özgür Meriç Turan, 10 Kasım’da Atatürk’ü anma mesajı yayınladı ve Türkiye’nin aydınlık yarınlara taşıma sorumluluğunu vurguladı.

Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı  Özgür Meriç Turan , 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü'nde Bir Mesaj Yayınladı

Bugün, Türk milletinin başı sağolsun dediği bir gün. 10 Kasım, yalnızca bir tarih değil, aynı zamanda Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anma ve hatırlama günüdür. Atatürk, Türk milletinin kalbinde ebedi bir lider olarak yaşamaya devam etmektedir.

Atatürk, sadece askeri dehasıyla değil, aynı zamanda çağdaş, ilerici ve demokratik düşünceleriyle de öne çıkmış büyük bir liderdir. Andımız Türkiye Hareketi olarak, bugün onun mirasına sahip çıkma ve onun izinde Türkiye'yi daha aydınlık yarınlara taşıma sorumluluğumuzun bilinciyle bir aradayız.

Atatürk'ün öğrettikleri, bize birlik ve beraberlik içinde yaşama, demokrasiye bağlılık ve çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşma hedefini göstermiştir. Andımız Türkiye Hareketi olarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve devrimleri doğrultusunda, ülkemizin kalkınması, demokrasinin güçlenmesi ve milletimizin refahı için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu vesileyle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Türk milletine sevgi ve saygılarımı sunuyorum. dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.