,, ,

Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, 2024 yerel seçimlerinde yeniden aday gösterildi.

Siyaset 22.12.2023 - 10:43, Güncelleme: 22.12.2023 - 10:43 6786+ kez okundu.
 

Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, 2024 yerel seçimlerinde yeniden aday gösterildi.

Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, 2024 yerel seçimlerinde yeniden aday gösterildiğini duyurdu. Çakır, partisine ve aday adaylarına teşekkür etti.
Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır , sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, CHP Parti Meclisi'nin takdiriyle 2024 yerel seçimlerinde yeniden Amasra Belediye Başkanlığı'na aday gösterildiğini duyurdu. Çakır açıklamasında, "Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel öncülüğündeki Parti Meclisimizin takdiriyle Amasra Belediye Başkanlığı'na tekrar aday gösterildim. Partimizin bana gösterdiği teveccüh ve duyduğu güven için teşekkür ediyorum." dedi. Çakır, "Benim gibi Amasra'ya hizmet etmek için aday adaylığı cesareti gösteren değerli partidaşlarım Seyhan Bilgin, Bora Işıkal ve Cengiz Akçe'ye aday adaylığı sürecindeki demokratik olgunlukları için müteşekkirim." ifadelerini kullandı. Çakır ayrıca, "Partimizin Bartın Belediye Başkan adayı Muhammed Rıza Yalçınkaya'yı tebrik eder, Bartın Belediye Başkanlığı Aday Adaylık sürecini demokratik şölene çeviren Selim Karakaş'a, Raci Özdemir'e, Murat Kaya'ya teşekkür ediyorum." dedi. Çakır, açıklamasının sonunda, "Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında Amasramız'da Partimizin bayrağını indirmeyeceğimiz gibi tüm Bartın'da halkın iktidarını sağlayacağız." ifadelerini kullandı.
Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, 2024 yerel seçimlerinde yeniden aday gösterildiğini duyurdu. Çakır, partisine ve aday adaylarına teşekkür etti.

Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır , sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, CHP Parti Meclisi'nin takdiriyle 2024 yerel seçimlerinde yeniden Amasra Belediye Başkanlığı'na aday gösterildiğini duyurdu.

Çakır açıklamasında, "Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel öncülüğündeki Parti Meclisimizin takdiriyle Amasra Belediye Başkanlığı'na tekrar aday gösterildim. Partimizin bana gösterdiği teveccüh ve duyduğu güven için teşekkür ediyorum." dedi.

Çakır, "Benim gibi Amasra'ya hizmet etmek için aday adaylığı cesareti gösteren değerli partidaşlarım Seyhan Bilgin, Bora Işıkal ve Cengiz Akçe'ye aday adaylığı sürecindeki demokratik olgunlukları için müteşekkirim." ifadelerini kullandı.

Çakır ayrıca, "Partimizin Bartın Belediye Başkan adayı Muhammed Rıza Yalçınkaya'yı tebrik eder, Bartın Belediye Başkanlığı Aday Adaylık sürecini demokratik şölene çeviren Selim Karakaş'a, Raci Özdemir'e, Murat Kaya'ya teşekkür ediyorum." dedi.

Çakır, açıklamasının sonunda, "Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında Amasramız'da Partimizin bayrağını indirmeyeceğimiz gibi tüm Bartın'da halkın iktidarını sağlayacağız." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.