,, ,

Amanos Dağları'nda sonbahar şöleni

Gündem 20.11.2023 - 13:10, Güncelleme: 20.11.2023 - 13:12 3449+ kez okundu.
 

Amanos Dağları'nda sonbahar şöleni

Amanos Dağları’ndaki Çardak Yaylası, sonbaharın renklerini sergiliyor. Sedir ve çam ağaçlarının oluşturduğu bitki örtüsü, kırmızı, sarı ve kahverengi tonlarıyla göz kamaştırıyor.
Amanos Dağları 'nın 1400 rakımdaki Çardak Yaylası 'nda sonbahar renkleri dronla görüntülendi. Hatay 'ın Hassa ilçe merkezine 20 kilometre uzaklıktaki yayla, doğal güzellikleriyle sonbaharda vatandaşların uğrak yerlerinden biri oldu. Yürüyüş yolları ve kırmızı çatılı yayla evleriyle öne çıkan Çardak'ta mevsimin renkleri, çoğunluğunu sedir ve çam ağaçlarının oluşturduğu bitki örtüsüne yansıdı. Yayladaki ağaçlar, kahverengi, sarı ve kırmızı tonlarını aldı. Amatör fotoğrafçıların da sıklıkla ziyaret ettiği bölgedeki güz güzellikleri, dronla kuş bakışı kaydedildi.
Amanos Dağları’ndaki Çardak Yaylası, sonbaharın renklerini sergiliyor. Sedir ve çam ağaçlarının oluşturduğu bitki örtüsü, kırmızı, sarı ve kahverengi tonlarıyla göz kamaştırıyor.

Amanos Dağları 'nın 1400 rakımdaki Çardak Yaylası 'nda sonbahar renkleri dronla görüntülendi.

Hatay 'ın Hassa ilçe merkezine 20 kilometre uzaklıktaki yayla, doğal güzellikleriyle sonbaharda vatandaşların uğrak yerlerinden biri oldu.

Yürüyüş yolları ve kırmızı çatılı yayla evleriyle öne çıkan Çardak'ta mevsimin renkleri, çoğunluğunu sedir ve çam ağaçlarının oluşturduğu bitki örtüsüne yansıdı.

Yayladaki ağaçlar, kahverengi, sarı ve kırmızı tonlarını aldı.

Amatör fotoğrafçıların da sıklıkla ziyaret ettiği bölgedeki güz güzellikleri, dronla kuş bakışı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.