,, ,

Altın Plaklı Janoska Ensemble Ankara'da!

Gündem 25.04.2024 - 10:11, Güncelleme: 25.04.2024 - 10:11 3808 kez okundu.
 

Altın Plaklı Janoska Ensemble Ankara'da!

Altın Plak ödüllü Janoska Ensemble, 28 Nisan 2024’te Ankara’da müzikseverlerle buluşacak. Klasik müziğin ustaları, unutulmaz bir performans sunacak
Altın Plak ödüllü Janoska Ensemble , 28 Nisan 2024 Pazar akşamı saat 19.00'da Ankara 'da Hacettepe Üniversitesi Beytepe Yerleşkesi 'ndeki Ankara Devlet Konservatuvarı Salonu'nda müzikseverlerle buluşacak. Altı kuşaktır müzisyen ailelerden gelen Ondrej ve Roman Janoska (keman) ile František Jan Janoska (piyano) ve Julius Darvas'tan (kontrbas) oluşan Janoska Ensemble, klasik müzik eğitimlerinin yanı sıra yüksek virtüözlük ve doğaçlama yetenekleriyle öne çıkıyor. Barok, klasik ve romantik dönem eserlerini 20. yüzyıl müzikleriyle harmanlayan topluluk, kendine özgü yorumlarıyla müzikseverleri mest ediyor. 28 Nisan'daki konserde Janoska Ensemble, J. S. Bach, J. Brahms, Paul McCartney, Dave Brubeck, Astor Piazzolla, Pablo Ziegler ve Paganini'nin eserlerini yorumlayacak, ayrıca topluluk piyanisti Frantisek Janoska'nın iki bestesini de seslendirecek. Konser biletleri https://www.biletinial.com/hr-tr/music/janoska-ensemble adresinde 250, 300 ve 400 TL fiyatlarla üç kategoride satışa sunuldu. Janoska Ensemble'ı Kaçırmayın! Klasik müziğin ustalarının, virtüöz bir performansla 20. yüzyılın ezgilerini de harmanladığı bu eşsiz konseri kaçırmayın. Biletlerinizi şimdiden alarak unutulmaz bir müzik deneyimine hazır olun! Konser Detayları: Tarih: 28 Nisan 2024 Pazar Saat: 19.00 Yer: Ankara Devlet Konservatuvarı Salonu, Hacettepe Üniversitesi Beytepe Yerleşkesi Bilet Fiyatları: 250, 300 ve 400 TL Bilet Satış: https://www.biletinial.com/hr-tr/music/janoska-ensemble
Altın Plak ödüllü Janoska Ensemble, 28 Nisan 2024’te Ankara’da müzikseverlerle buluşacak. Klasik müziğin ustaları, unutulmaz bir performans sunacak

Altın Plak ödüllü Janoska Ensemble , 28 Nisan 2024 Pazar akşamı saat 19.00'da Ankara 'da Hacettepe Üniversitesi Beytepe Yerleşkesi 'ndeki Ankara Devlet Konservatuvarı Salonu'nda müzikseverlerle buluşacak.

Altı kuşaktır müzisyen ailelerden gelen Ondrej ve Roman Janoska (keman) ile František Jan Janoska (piyano) ve Julius Darvas'tan (kontrbas) oluşan Janoska Ensemble, klasik müzik eğitimlerinin yanı sıra yüksek virtüözlük ve doğaçlama yetenekleriyle öne çıkıyor. Barok, klasik ve romantik dönem eserlerini 20. yüzyıl müzikleriyle harmanlayan topluluk, kendine özgü yorumlarıyla müzikseverleri mest ediyor.

28 Nisan'daki konserde Janoska Ensemble, J. S. Bach, J. Brahms, Paul McCartney, Dave Brubeck, Astor Piazzolla, Pablo Ziegler ve Paganini'nin eserlerini yorumlayacak, ayrıca topluluk piyanisti Frantisek Janoska'nın iki bestesini de seslendirecek.

Konser biletleri https://www.biletinial.com/hr-tr/music/janoska-ensemble adresinde 250, 300 ve 400 TL fiyatlarla üç kategoride satışa sunuldu.

Janoska Ensemble'ı Kaçırmayın!

Klasik müziğin ustalarının, virtüöz bir performansla 20. yüzyılın ezgilerini de harmanladığı bu eşsiz konseri kaçırmayın. Biletlerinizi şimdiden alarak unutulmaz bir müzik deneyimine hazır olun!

Konser Detayları:

Tarih: 28 Nisan 2024 Pazar
Saat: 19.00
Yer: Ankara Devlet Konservatuvarı Salonu, Hacettepe Üniversitesi Beytepe Yerleşkesi
Bilet Fiyatları: 250, 300 ve 400 TL
Bilet Satış: https://www.biletinial.com/hr-tr/music/janoska-ensemble

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.