,, ,

Altın İş İnsanları Ödül Töreni’nde Nira Güzellik Salonuna Ödül

Gündem 15.07.2023 - 08:53, Güncelleme: 15.07.2023 - 08:53 2892+ kez okundu.
 

Altın İş İnsanları Ödül Töreni’nde Nira Güzellik Salonuna Ödül

Altın İş İnsanları Ödül Töreni’nde Nira Güzellik Salonuna Ödül
20 Haziran Salı günü ASSİM’ de Yeşilçam Medya tarafından 20.si gerçekleştirilen ödül gecesinde ödüller sahiplerini buldu. Sektöründe en iyilerin ödül aldığı geceye tanınmış isimlerde katılım gösterdi.   Altın İş İnsanları Ödül Gecesinde, Nira Güzellik Salonu gösterdiği başarılar dolayısıyla, en iyi Güzellik Merkezi ödülüne layık görüldü. Önceliğinin müşteri memnuniyeti olduğunu söyleyen Nira Güzellik Merkezi sahibi Serpil Çamlı ’ya ödülünü önceki dönem Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül takdim etti.  
Altın İş İnsanları Ödül Töreni’nde Nira Güzellik Salonuna Ödül

20 Haziran Salı günü ASSİM’ de Yeşilçam Medya tarafından 20.si gerçekleştirilen ödül gecesinde ödüller sahiplerini buldu. Sektöründe en iyilerin ödül aldığı geceye tanınmış isimlerde katılım gösterdi. 

 Altın İş İnsanları Ödül Gecesinde, Nira Güzellik Salonu gösterdiği başarılar dolayısıyla, en iyi Güzellik Merkezi ödülüne layık görüldü.

Önceliğinin müşteri memnuniyeti olduğunu söyleyen Nira Güzellik Merkezi sahibi Serpil Çamlı ’ya ödülünü önceki dönem Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül takdim etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.