,, ,

Alternatif Müziğin Üretken İsmi Barış Çapkın'dan Yeni Şarkı

Müzik 24.11.2023 - 09:09, Güncelleme: 24.11.2023 - 09:14 7733+ kez okundu.
 

Alternatif Müziğin Üretken İsmi Barış Çapkın'dan Yeni Şarkı

Alternatif müziğin üretken ismi Barış Çapkın, bencil bir kişinin hikayesini anlatan yeni şarkısı "Zehir Verir Gibi"yi tüm dijital müzik platformlarında yayınladı. Klibi yakında YouTube’da olacak
Alternatif kulvarın üretken isimlerinden Barış Çapkın ’ın yeni şarkısı “Zehir Verir Gibi”, On Air Music Co. markası ile yayımlandı. Alternatif müziğin üretken isimlerinden Barış Çapkın, yeni şarkısı " Zehir Verir Gibi "yi müzikseverlerle buluşturdu. Söz ve müziği Barış Çapkın 'a ait olan şarkı, bencil ve kendisinden başka kimseyi düşünmeyen bir kişinin hikayesini anlatıyor. Şarkının kayıtları Barış Çapkın'ın evindeki stüdyoda yapılırken, davulları Burak Gürpınar çaldı. Düzenlemeleri de Barış Çapkın'a ait olan şarkının mastering işlemini ise Selim Sayarı gerçekleştirdi. Kapak tasarımı Mr. Boyaci imzalı olan şarkının klibi de şu anda hazırlanıyor ve çok yakında YouTube'da yayımlanacak. Barış Çapkın, yeni şarkısı hakkında şunları söyledi: "'Zehir Verir Gibi', bencilliğin ve çıkarcılığın zararlarını anlatan bir şarkı. Umarım müzikseverler beğenir." Şarkı, tüm dijital müzik platformlarında yayında.   Zehir verir gibi Sözleri   Bişeyler anlat bana  Anlat ki bileyim Yolumda durursan zor bulursun beni giderim…   Vazgeçtim sor neden vazgeçtim Yoruldum çok yalnızlığı ben seçtim   Vurdun bak hep arkamdan Sonu gelmez kanar durur canım yanar   Zor günde görmedin  Zor günde görmedin beni benim gibi Kal burda sen dedin Hep burda kal dedin Zehir verir gibi   Vurdun bak hep arkamdan Sonu gelmez kanar durur canım yanar   Canım yanar canım Belki bir gün geçer  Kandırma sen de sakın beni Bu başka türlü…     Söz, müzik: Barış Çapkın Vokal, back vokal, gitar: Barış Çapkın Bas gitar: Eren Uygur Davul: Burak Gürpınar Klavye ve piyano: Ezgi Tekin Kayıt, düzenleme, mix: Barış Çapkın Mastering: Selim Sayarı Kapak tasarımı: Tahir Keskin Label: On Air Music Co.   
Alternatif müziğin üretken ismi Barış Çapkın, bencil bir kişinin hikayesini anlatan yeni şarkısı "Zehir Verir Gibi"yi tüm dijital müzik platformlarında yayınladı. Klibi yakında YouTube’da olacak

Alternatif kulvarın üretken isimlerinden Barış Çapkın ’ın yeni şarkısı “Zehir Verir Gibi”, On Air Music Co. markası ile yayımlandı.

Alternatif müziğin üretken isimlerinden Barış Çapkın, yeni şarkısı " Zehir Verir Gibi "yi müzikseverlerle buluşturdu.

Söz ve müziği Barış Çapkın 'a ait olan şarkı, bencil ve kendisinden başka kimseyi düşünmeyen bir kişinin hikayesini anlatıyor. Şarkının kayıtları Barış Çapkın'ın evindeki stüdyoda yapılırken, davulları Burak Gürpınar çaldı. Düzenlemeleri de Barış Çapkın'a ait olan şarkının mastering işlemini ise Selim Sayarı gerçekleştirdi.

Kapak tasarımı Mr. Boyaci imzalı olan şarkının klibi de şu anda hazırlanıyor ve çok yakında YouTube'da yayımlanacak.

Barış Çapkın, yeni şarkısı hakkında şunları söyledi: "'Zehir Verir Gibi', bencilliğin ve çıkarcılığın zararlarını anlatan bir şarkı. Umarım müzikseverler beğenir."

Şarkı, tüm dijital müzik platformlarında yayında.

 

Zehir verir gibi Sözleri

 

Bişeyler anlat bana 

Anlat ki bileyim

Yolumda durursan zor bulursun beni giderim…

 

Vazgeçtim sor neden vazgeçtim

Yoruldum çok yalnızlığı ben seçtim

 

Vurdun bak hep arkamdan

Sonu gelmez kanar durur canım yanar

 

Zor günde görmedin 

Zor günde görmedin beni benim gibi

Kal burda sen dedin

Hep burda kal dedin

Zehir verir gibi

 

Vurdun bak hep arkamdan

Sonu gelmez kanar durur canım yanar

 

Canım yanar canım

Belki bir gün geçer 

Kandırma sen de sakın beni

Bu başka türlü…

 

 

Söz, müzik: Barış Çapkın

Vokal, back vokal, gitar: Barış Çapkın

Bas gitar: Eren Uygur

Davul: Burak Gürpınar

Klavye ve piyano: Ezgi Tekin

Kayıt, düzenleme, mix: Barış Çapkın

Mastering: Selim Sayarı

Kapak tasarımı: Tahir Keskin

Label: On Air Music Co. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.