,, ,

Alpay Şalt Kimdir ?

Kimdir 28.10.2022 - 13:42, Güncelleme: 28.10.2022 - 13:43 5601+ kez okundu.
 

Alpay Şalt Kimdir ?

Alpay Şalt Kimdir ?
Alpay Şalt ilk Türkçe sözlü hard rock albümünü çıkaran WHISKY grubuyla profesyonel müzik hayatına başladı. 1992’de ülkemizin ilk davul mağazasını açtı. 2007-2013 yılları arasında dahil olduğu Yüksek Sadakat ile 2011 yılı Eurovision yarışmasında ülkemizi temsil etti. Alpay Şalt Erkin Koray, Alpay, Aysun & Ali Kocatepe, Sibel Tüzün, Cemil Demirbakan, Cem Köksal, Gür Akad, Ogün Sanlısoy , GiTARiZMA, Objektif gibi önemli yorumcu ve gruplarla çalışmasının yanında “Davul Sohbetleri” adını verdiği workshop serisi ile davullar ve davulculuk hakkında sunumlar yapmaktadır.
Alpay Şalt Kimdir ?

Alpay Şalt ilk Türkçe sözlü hard rock albümünü çıkaran WHISKY grubuyla profesyonel müzik hayatına başladı. 1992’de ülkemizin ilk davul mağazasını açtı. 2007-2013 yılları arasında dahil olduğu Yüksek Sadakat ile 2011 yılı Eurovision yarışmasında ülkemizi temsil etti.

Alpay Şalt Erkin Koray, Alpay, Aysun & Ali Kocatepe, Sibel Tüzün, Cemil Demirbakan, Cem Köksal, Gür Akad, Ogün Sanlısoy , GiTARiZMA, Objektif gibi önemli yorumcu ve gruplarla çalışmasının yanında “Davul Sohbetleri” adını verdiği workshop serisi ile davullar ve davulculuk hakkında sunumlar yapmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.