,, ,

Alpay Kazan Kimdir

Kimdir 14.06.2023 - 10:20, Güncelleme: 14.06.2023 - 10:24 3325+ kez okundu.
 

Alpay Kazan Kimdir

Alpay Kazan Kimdir
Alpay Kazan , Acun Ilıcalı ’nın yakın arkadaşı ve Acun Medya Genel İdari Koordinatörü olarak görev yapan başarılı bir televizyoncuydu. Uzun süredir kanser tedavisi gören Alpay Kazan, 6 Mart 2022 tarihinde hayatını kaybetti. Alpay Kazan, koyu bir Fenerbahçe taraftarıydı ve Göz6, Survivor, Exathlon ve Ütopya gibi projelerde yer almıştı. Acun Ilıcalı, arkadaşının ölümüyle ilgili sosyal medyadan şu mesajı paylaşmıştı: "Ne yazsam yetmeyecek, anlatamayacağım duygularımı. Kalbimden bir parça koptu bugün… Nurlar içinde yat, mekanın cennet olsun güzel insan." Alpay Kazan ’ın vefatından sonra Survivor 2023 All Star-Fenomenler kadrosunda yer alan Hakan Hatipoğlu, Alpay Kaza n’ın adını taşıyan bir bileklik takmaya başladı. Hakan Hatipoğlu, Alpay Kazan ’ın kendisi için çok önemli bir insan olduğunu ve onu unutmayacağını söyledi. Survivor 2023 All Star-Fenomenler kadrosunda yer alan diğer yarışmacılar da Alpay Kazan’ı saygıyla andılar. Alpay Kazan’ın hayatını kaybetmesi Acun Medya ekibini ve televizyon dünyasını yasa boğdu
Alpay Kazan Kimdir

Alpay Kazan , Acun Ilıcalı ’nın yakın arkadaşı ve Acun Medya Genel İdari Koordinatörü olarak görev yapan başarılı bir televizyoncuydu. Uzun süredir kanser tedavisi gören Alpay Kazan, 6 Mart 2022 tarihinde hayatını kaybetti. Alpay Kazan, koyu bir Fenerbahçe taraftarıydı ve Göz6, Survivor, Exathlon ve Ütopya gibi projelerde yer almıştı. Acun Ilıcalı, arkadaşının ölümüyle ilgili sosyal medyadan şu mesajı paylaşmıştı: "Ne yazsam yetmeyecek, anlatamayacağım duygularımı. Kalbimden bir parça koptu bugün… Nurlar içinde yat, mekanın cennet olsun güzel insan."

Alpay Kazan ’ın vefatından sonra Survivor 2023 All Star-Fenomenler kadrosunda yer alan Hakan Hatipoğlu, Alpay Kaza n’ın adını taşıyan bir bileklik takmaya başladı. Hakan Hatipoğlu, Alpay Kazan ’ın kendisi için çok önemli bir insan olduğunu ve onu unutmayacağını söyledi. Survivor 2023 All Star-Fenomenler kadrosunda yer alan diğer yarışmacılar da Alpay Kazan’ı saygıyla andılar.

Alpay Kazan’ın hayatını kaybetmesi Acun Medya ekibini ve televizyon dünyasını yasa boğdu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.