,, ,

Alkan Kızılırmak Kimdir?

Kimdir 27.09.2023 - 16:13, Güncelleme: 27.09.2023 - 16:13 5905+ kez okundu.
 

Alkan Kızılırmak Kimdir?

Alkan Kızılırmak Kimdir, Nerelidir? Alkan Kızılırmak Hayatı ve Biyografisi
Alkan Kızılırmak Türk sinema ve dizi oyuncusudur. 20 Nisan 1980 yılında İstanbul’da doğmuştur. Kameralar karşısına ilk kez 1995 yılında Çiçek Taksi adlı dizi ile geçmiştir. Aşk Güzel Şeydir, Dadı, Baykuşların Saltanatı gibi yapımlarda da rol almıştır. En önemli çıkışını Payitaht: Abdülhamid dizisindeki Bulgar Prensi Ferdinand karakteri ile yaşayan başarılı oyuncu, oyunculuğu ile dikkatleri çekmeyi başarmıştır. Şimdilerde ise Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde Kont Albert rolü ile izleyici karşısındadır. Alkan Kızılırmak koç burcu özelliklerini taşımaktadır. Ajansı Tümay Özokur Film Reklam’dır. Alkan Kızılırmak ’ın rol aldığı bazı diziler ve filmler şunlardır: Uyanış: Büyük Selçuklu (Kont Albert, TV Dizisi, 2021) Payitaht Abdülhamid (Bulgar Prensi Ferdinand, TV Dizisi, 2019-2020) Dadı (TV Dizisi, 2001) Aşk Güzel Şeydir (TV Filmi, 2000) Baykuşların Saltanatı (TV Dizisi, 2000) Çiçek Taksi (TV Dizisi, 1995)
Alkan Kızılırmak Kimdir, Nerelidir? Alkan Kızılırmak Hayatı ve Biyografisi

Alkan Kızılırmak Türk sinema ve dizi oyuncusudur. 20 Nisan 1980 yılında İstanbul’da doğmuştur. Kameralar karşısına ilk kez 1995 yılında Çiçek Taksi adlı dizi ile geçmiştir. Aşk Güzel Şeydir, Dadı, Baykuşların Saltanatı gibi yapımlarda da rol almıştır.

En önemli çıkışını Payitaht: Abdülhamid dizisindeki Bulgar Prensi Ferdinand karakteri ile yaşayan başarılı oyuncu, oyunculuğu ile dikkatleri çekmeyi başarmıştır. Şimdilerde ise Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde Kont Albert rolü ile izleyici karşısındadır. Alkan Kızılırmak koç burcu özelliklerini taşımaktadır. Ajansı Tümay Özokur Film Reklam’dır.

Alkan Kızılırmak ’ın rol aldığı bazı diziler ve filmler şunlardır:

Uyanış: Büyük Selçuklu (Kont Albert, TV Dizisi, 2021)
Payitaht Abdülhamid (Bulgar Prensi Ferdinand, TV Dizisi, 2019-2020)
Dadı (TV Dizisi, 2001)
Aşk Güzel Şeydir (TV Filmi, 2000)
Baykuşların Saltanatı (TV Dizisi, 2000)
Çiçek Taksi (TV Dizisi, 1995)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.