,, ,

Aliağa'da Seçim Kutlaması Yangına Döndü!

Gündem 02.04.2024 - 10:25, Güncelleme: 02.04.2024 - 10:25 2526 kez okundu.
 

Aliağa'da Seçim Kutlaması Yangına Döndü!

Aliağa’daki bir güzellik merkezinde seçim kutlamaları sırasında çıkan yangın, hızlı müdahale ile kontrol altına alındı.
Aliağa 'da bulunan bir güzellik merkezinde seçim kutlamaları sırasında balkona düşen bir kıvılcım yangına neden oldu. Olay yerinde bulunan vatandaşlar yangına ilk müdahaleyi gerçekleştirirken, ihbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede kontrol altına alınan yangında, işletmenin balkonu ve iç kısmı kullanılamaz hale geldi. Yangın sırasında panik yaşayan vatandaşlar ise yara almadan kurtuldu. İşletme sahibi yaptığı açıklamada, "Seçim kutlamaları sırasında balkona düşen bir kıvılcım yangına neden oldu. Vatandaşlar ve itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde yangın büyüdü. Zararımız oldukça büyük. Tam zamanında müdahale edilmese tüm bina yanacaktı" dedi. Yangının çıkış sebebiyle ilgili inceleme başlatıldı.
Aliağa’daki bir güzellik merkezinde seçim kutlamaları sırasında çıkan yangın, hızlı müdahale ile kontrol altına alındı.

Aliağa 'da bulunan bir güzellik merkezinde seçim kutlamaları sırasında balkona düşen bir kıvılcım yangına neden oldu. Olay yerinde bulunan vatandaşlar yangına ilk müdahaleyi gerçekleştirirken, ihbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede kontrol altına alınan yangında, işletmenin balkonu ve iç kısmı kullanılamaz hale geldi. Yangın sırasında panik yaşayan vatandaşlar ise yara almadan kurtuldu.

İşletme sahibi yaptığı açıklamada, "Seçim kutlamaları sırasında balkona düşen bir kıvılcım yangına neden oldu. Vatandaşlar ve itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde yangın büyüdü. Zararımız oldukça büyük. Tam zamanında müdahale edilmese tüm bina yanacaktı" dedi.

Yangının çıkış sebebiyle ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.