,, ,

Ali Yoğurtçuoğlu Kimdir, Kaç Yaşında? Ali Yoğurtçuoğlu'nun Rol Aldığı Yapımlar Nelerdir?

Kimdir 16.06.2023 - 10:34, Güncelleme: 16.06.2023 - 10:34 5017+ kez okundu.
 

Ali Yoğurtçuoğlu Kimdir, Kaç Yaşında? Ali Yoğurtçuoğlu'nun Rol Aldığı Yapımlar Nelerdir?

Ali Yoğurtçuoğlu Kimdir, Kaç Yaşında? Ali Yoğurtçuoğlu'nun Rol Aldığı Yapımlar Nelerdir?
Ali Yoğurtçuoğlu  , 19 Mayıs 1984 tarihinde İzmir’de doğan Türk tiyatro, sinema ve televizyon dizisi oyuncusudur. 39 yaşındadır. Ali Yoğurtçuoğlu , İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’ndan 2006 yılında mezun olmuştur. Haluk Bilginer’in sahibi olduğu Oyun Atölyesi’nde; Testosteron, Azrail’in Gözyaşları, Hırçın Kız ve Çok Uzak gibi oyunlarda rol almıştır. Ayrıca Krek’te Hoop Gitti Kafa adlı oyunda Bartu Küçükçağlayan ile birlikte performans sergilemiştir. 2013 yılında kurulan Moda Sahnesi’nin kurucularındandır. Oynadığı Hamlet oyununun çevirmenlerindendir. Ali Yoğurtçuoğlu , Eğreti Gelin, Şaşkın, Devrim Arabaları, Pandora’nın Kutusu, New York’ta Beş Minare, Kaybedenler Kulübü, Jîn ve Erkek Tarafı “Testosteron” gibi filmlerde oynamıştır. Tatlı Hayat, Ezo Gelin, Bir Varmış Bir Yokmuş, Canım Ailem, İstanbul’un Altınları ve Yakamoz S-245 gibi dizilerde rol almıştır.
Ali Yoğurtçuoğlu Kimdir, Kaç Yaşında? Ali Yoğurtçuoğlu'nun Rol Aldığı Yapımlar Nelerdir?

Ali Yoğurtçuoğlu  , 19 Mayıs 1984 tarihinde İzmir’de doğan Türk tiyatro, sinema ve televizyon dizisi oyuncusudur. 39 yaşındadır.


Ali Yoğurtçuoğlu , İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’ndan 2006 yılında mezun olmuştur. Haluk Bilginer’in sahibi olduğu Oyun Atölyesi’nde; Testosteron, Azrail’in Gözyaşları, Hırçın Kız ve Çok Uzak gibi oyunlarda rol almıştır. Ayrıca Krek’te Hoop Gitti Kafa adlı oyunda Bartu Küçükçağlayan ile birlikte performans sergilemiştir. 2013 yılında kurulan Moda Sahnesi’nin kurucularındandır. Oynadığı Hamlet oyununun çevirmenlerindendir.


Ali Yoğurtçuoğlu , Eğreti Gelin, Şaşkın, Devrim Arabaları, Pandora’nın Kutusu, New York’ta Beş Minare, Kaybedenler Kulübü, Jîn ve Erkek Tarafı “Testosteron” gibi filmlerde oynamıştır. Tatlı Hayat, Ezo Gelin, Bir Varmış Bir Yokmuş, Canım Ailem, İstanbul’un Altınları ve Yakamoz S-245 gibi dizilerde rol almıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.