,, ,

Ali Yerlikaya : Terörle mücadelede kararlıyız. Tek bir terörist kalmaması için gece gündüz çalışıyoruz

Siyaset 02.09.2023 - 15:05, Güncelleme: 02.09.2023 - 15:05 3758+ kez okundu.
 

Ali Yerlikaya : Terörle mücadelede kararlıyız. Tek bir terörist kalmaması için gece gündüz çalışıyoruz

Uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayacağız. Sokak sokak peşlerindeyiz. Vatandaşlarımızı zehirlemeye çalışanlara hayatı dar edeceğiz.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ağrı 'da yaptığı konuşmada, terörle mücadele, düzensiz göç ve uyuşturucuyla mücadelede kararlı olduklarını vurguladı. Ali Yerlikaya , "Tek bir terörist kalmaması için gece gündüz verdiğimiz mücadelenin aralıksız süreceğini belirterek, "Uyuşturucu tacirlerine de göz açtırmayacağız. Sokak sokak peşlerindeyiz. Vatandaşlarımızı zehirlemeye çalışanlara hayatı dar edeceğiz. Şehirde kim, 'ben eşkıyayım' deme cüretini gösteriyorsa, beklesinler onların da tepesine bineceğiz." dedi. Ali Yerlikaya , Ağrı 'da yapılan yatırımlara da değinerek, "Ağrı Gürbulak Sınır Kapısı'nın Türkiye'nin dış ticaret hacminde Kapıkule ve Habur'dan sonra 3'üncü sırada yer aldığını vurguladı. Sınır kapısı olan Ağrı 'da, 2003 öncesine kadar 17 kilometre bölünmüş yol yapıldığını belirten Yerlikaya, 2003-2022 yılları arasında yapılan, yeni bölünmüş yolların uzunluğunun 386 kilometre olduğunu söyledi." Ali Yerlikaya , konuşmasının sonunda, "Huzur ve güven için yaptığımız bu mücadelemizin güzel neticelerini Ağrı'mızda da hep birlikte görüyoruz. Kardeşliğimiz de birlik ve beraberliğimiz de her gün daha da güçleniyor. Vatan aşkımız bu tabloyla taçlanıyor. Hep birlikte el ele, gönül gönüle çalışacak, hem Ağrı'mızı, hem ülkemizi Türkiye yüzyılı hedeflerine taşıyacağız." ifadelerini kullandı.
Uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayacağız. Sokak sokak peşlerindeyiz. Vatandaşlarımızı zehirlemeye çalışanlara hayatı dar edeceğiz.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ağrı 'da yaptığı konuşmada, terörle mücadele, düzensiz göç ve uyuşturucuyla mücadelede kararlı olduklarını vurguladı.

Ali Yerlikaya , "Tek bir terörist kalmaması için gece gündüz verdiğimiz mücadelenin aralıksız süreceğini belirterek, "Uyuşturucu tacirlerine de göz açtırmayacağız. Sokak sokak peşlerindeyiz. Vatandaşlarımızı zehirlemeye çalışanlara hayatı dar edeceğiz. Şehirde kim, 'ben eşkıyayım' deme cüretini gösteriyorsa, beklesinler onların da tepesine bineceğiz." dedi.

Ali Yerlikaya , Ağrı 'da yapılan yatırımlara da değinerek, " Ağrı Gürbulak Sınır Kapısı'nın Türkiye'nin dış ticaret hacminde Kapıkule ve Habur'dan sonra 3'üncü sırada yer aldığını vurguladı. Sınır kapısı olan Ağrı 'da, 2003 öncesine kadar 17 kilometre bölünmüş yol yapıldığını belirten Yerlikaya, 2003-2022 yılları arasında yapılan, yeni bölünmüş yolların uzunluğunun 386 kilometre olduğunu söyledi."

Ali Yerlikaya , konuşmasının sonunda, "Huzur ve güven için yaptığımız bu mücadelemizin güzel neticelerini Ağrı'mızda da hep birlikte görüyoruz. Kardeşliğimiz de birlik ve beraberliğimiz de her gün daha da güçleniyor. Vatan aşkımız bu tabloyla taçlanıyor. Hep birlikte el ele, gönül gönüle çalışacak, hem Ağrı'mızı, hem ülkemizi Türkiye yüzyılı hedeflerine taşıyacağız." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.