,, ,

Ali Poyrazoğlu, İDOB Orkestrasını Yönetiyor

Kültür-Sanat 27.12.2022 - 09:46, Güncelleme: 27.12.2022 - 09:46 44058+ kez okundu.
 

Ali Poyrazoğlu, İDOB Orkestrasını Yönetiyor

Ali Poyrazoğlu, İDOB Orkestrasını Yönetiyor
Ali Poyrazoğlu Yeni Projesi “Desiderata”da, İstanbul Devlet Opera ve Balesi Orkestrası’nı Yönetiyor…   Ali Poyrazoğlu ’nun yepyeni projesi, “Desiderata - İnsan Sesine Konan Kuş” Projesi ile, klasik müziği, operayı ve tiyatroyu buluşturuyor. “ Desiderata ”, 7 Ocak 2023 Cumartesi akşamı Türk Telekom Opera Sahnesi’nde seyircilerle buluşacak. Poyrazoğlu, bu projede konuk orkestra şefi olarak, hem  Zdravko Lazarov idaresindeki İstanbul Devlet Opera ve Balesi Orkestrası’nı yönetiyor hem de mizah diliyle, klasik müziğin eşsiz eserlerinin eşliğinde sanatın yaşamlarımızda yarattığı farkın altını çiziyor. Gecede; İstanbul Devlet Opera ve Balesi sanatçıları; mezzosoprano Nesrin Gönüldağ , bariton Murat Güney ve keman sanatçısı Oleksandr Samoylenko solist olarak yer alacak. Programın ışık tasarımı Taner Aydın ’a ait.  Programda ; Georges Bizet’nin “Carmen” Operası’ndan bölümlerin yanı sıra; Havanaise, Op.83 (Camille Saint-Saëns), Zigeunerweisen, Op.20 (Pablo De Sarasate), Goyescas: Intermezzo (Enrique Granados) adlı eserler yer alıyor.   7 Ocak 2023 Cumartesi – Saat: 20.00 Türk Telekom Opera Sahnesi
Ali Poyrazoğlu, İDOB Orkestrasını Yönetiyor

Ali Poyrazoğlu Yeni Projesi “Desiderata”da,

İstanbul Devlet Opera ve Balesi Orkestrası’nı Yönetiyor…

 

Ali Poyrazoğlu ’nun yepyeni projesi, Desiderata - İnsan Sesine Konan Kuş”

Projesi ile, klasik müziği, operayı ve tiyatroyu buluşturuyor. “ Desiderata ”, 7 Ocak 2023 Cumartesi akşamı Türk Telekom Opera Sahnesi’nde seyircilerle buluşacak.

Poyrazoğlu, bu projede konuk orkestra şefi olarak, hem  Zdravko Lazarov idaresindeki İstanbul Devlet Opera ve Balesi Orkestrası’nı yönetiyor hem de mizah diliyle, klasik müziğin eşsiz eserlerinin eşliğinde sanatın yaşamlarımızda yarattığı farkın altını çiziyor.

Gecede; İstanbul Devlet Opera ve Balesi sanatçıları; mezzosoprano Nesrin Gönüldağ , bariton Murat Güney ve keman sanatçısı Oleksandr Samoylenko solist olarak yer alacak. Programın ışık tasarımı Taner Aydın ’a ait.

 Programda ; Georges Bizet’nin “Carmen” Operası’ndan bölümlerin yanı sıra; Havanaise, Op.83 (Camille Saint-Saëns), Zigeunerweisen, Op.20 (Pablo De Sarasate), Goyescas: Intermezzo (Enrique Granados) adlı eserler yer alıyor.

 

7 Ocak 2023 Cumartesi – Saat: 20.00

Türk Telekom Opera Sahnesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.