,, ,

Ali Karaoba : Akbelen'de yaşananlar kabul edilemez!

Siyaset 31.07.2023 - 15:55, Güncelleme: 31.07.2023 - 15:55 3735+ kez okundu.
 

Ali Karaoba : Akbelen'de yaşananlar kabul edilemez!

Ali Karaoba : Akbelen'de yaşananlar kabul edilemez!
CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba , Akbelen 'deki orman yangınlarına tepki gösterdi. Ali Karaoba , "Nerdeyse her güne, her sabaha felaketle başlanan bir Türkiye'de yaşamımızın teminatı, geleceğimizin kaynağı olan ormanlarımızda günlerdir yaşananlara karşı hem halkımız, hem sivil toplum örgütleri hem de parti temsilcilerimiz mücadele ediyor. Bir grup şirketi zengin etmek için uzatılan kirli elleri doğamızdan, halkımızdan ve geleceğimizden hemen geri çekin!" dedi. Ali Karaoba , açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Akbelen'de yaşananlar kabul edilemez! Türkiye'nin dört bir yanındaki ormanlarımız yangınlarla mücadele ediyor. Bu yangınlar, sadece ormanlarımızı değil, aynı zamanda yaşam alanlarımızı, canlarımızı ve geleceğimizi de tehdit ediyor. "Bu yangınlar, bir grup şirketin rant uğruna doğamızı yok etmek için yaptığı planlı bir saldırıdır. Bu saldırıya karşı sessiz kalmamalıyız. Ormanlarımızı, yaşam alanlarımızı ve geleceğimizi korumak için hep birlikte mücadele etmeliyiz. "Bu yangınları çıkaranları ve arkasındaki güçleri açığa çıkarmalıyız. Bu yangınların sorumlularını yargı önünde hesap vermesi için gereken tüm adımları atmalıyız. "Ormanlarımız, bizim en büyük hazinemizdir. Onları korumak için gereken her şeyi yapmalıyız. Ormanlarımızı, gelecek nesiller için korumalıyız."
Ali Karaoba : Akbelen'de yaşananlar kabul edilemez!

CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba , Akbelen 'deki orman yangınlarına tepki gösterdi. Ali Karaoba , "Nerdeyse her güne, her sabaha felaketle başlanan bir Türkiye'de yaşamımızın teminatı, geleceğimizin kaynağı olan ormanlarımızda günlerdir yaşananlara karşı hem halkımız, hem sivil toplum örgütleri hem de parti temsilcilerimiz mücadele ediyor. Bir grup şirketi zengin etmek için uzatılan kirli elleri doğamızdan, halkımızdan ve geleceğimizden hemen geri çekin!" dedi.

Ali Karaoba , açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Akbelen'de yaşananlar kabul edilemez! Türkiye'nin dört bir yanındaki ormanlarımız yangınlarla mücadele ediyor. Bu yangınlar, sadece ormanlarımızı değil, aynı zamanda yaşam alanlarımızı, canlarımızı ve geleceğimizi de tehdit ediyor.

"Bu yangınlar, bir grup şirketin rant uğruna doğamızı yok etmek için yaptığı planlı bir saldırıdır. Bu saldırıya karşı sessiz kalmamalıyız. Ormanlarımızı, yaşam alanlarımızı ve geleceğimizi korumak için hep birlikte mücadele etmeliyiz.

"Bu yangınları çıkaranları ve arkasındaki güçleri açığa çıkarmalıyız. Bu yangınların sorumlularını yargı önünde hesap vermesi için gereken tüm adımları atmalıyız.

"Ormanlarımız, bizim en büyük hazinemizdir. Onları korumak için gereken her şeyi yapmalıyız. Ormanlarımızı, gelecek nesiller için korumalıyız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.